Purificator de aer Xiaomi BHR5860EU Smart Air Purifier 4 Compact Review si Pareri

0
(0)

Nu este un secret faptul ca poluarea reprezinta o problema serioasa intensificata in marile orase, insa este de datoria noastra sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a ne crea conditiile optime in propria locuinta. Consider ca purificatorul de aer trebuie sa fie indispensibil in zonele si orasele cu indice de poluare crescuta si poate nu toti cumparatorii au posibilitatea de a investi intr-un aparat scump. Acest lucru nu trebuie sa fie un impediment, cu atat mai mult cu cat exista diferite optiuni si la preturi accesibila. O astfel de alternativa raport calitate/pret buna este purficatorul de aer Xiaomi BHR5860EU Smart Air Purifier 4 Compact, despre care va voi prezenta cate informatii in cadrul acestui material.

In primul rand, este important de stiut faptul ca purificatorul Xiaomi BHR5860EU Smart Air Purifier 4 Compact este un dispozitiv ce se adreseaza si spatiilor mai restranse, astfel ca design-ul care nu este unul voluminos, il face usor de integrat in orice decor. In zona superioara, regasim panoul de control prin intermediul caruia avem posibilitatea atat de a verifica nivelul calitatii aerului, dar putem realiza si toate setarile pe care le dorim pentru a obtine cele mai bune conditii in locuinta noastra.

Aparatul atinge un debit al aerului de pana la 230 mc/h si are capacitatea de a acoperi o suprafata de pana la 48 mp. Partea si mai interesanta in cadrul acestui purificator este tehnologia Wi-fi care va permite sa controlati dispozitivul de la distanta direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia Xiaomi Home. Ce poate fi mai simplu si mai placut decat atat? Practic, puteti porni aparatul si realiza setarile dorite de la distanta, astfel ca atunci cand ajungeti acasa va puteti bucura de un aer curat si placut.

Gratie senzorilor integrati, purificatorul are capacitatea de a monitoriza constant, in timp real, nivelul calitatii aerului, iar voi veti putea verifica acest aspect direct de pe telefonul mobil. Mai mult decat atat, fiind echipat cu filtru HEPA, acesta are capacitatea de a filtra pana la 99.97% din particulele nocive din aer precum particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si mucegaiului. Eficienta sa este una ridicata in ciuda faptului ca este un aparat compact.

In acelasi timp, dimensiunile produsului sunt de 35.5 cm inaltime, 22 cm lungime si 22 cm latime, alaturi de o greutate de doar 2.2 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Sanatatea trebuie sa fie prioritara, de aceea, este important sa investim in aparatura care ne protejeaza sanatatea si care ne ofera cele mai bune conditii de trai. In aceasta categorie este inclus si purificatorul de aer Xiaomi BHR5860EU Smart Air Purifier 4 Compact, un aparat compact, dar eficient, capabil sa acopere suprafete generoase. Actualii cumparatori sunt multumiti de performantele aparatului si sustin ca pentru nevoile lor, face fata cu succes provocarilor. Au fost atrasi si de functia Wi-fi ceea ce le permite sa controleze dispozitivul de la distanta si practic sa aiba sub control permanent nivelul de poluare din locuinta. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi BHR5860EU Smart Air Purifier 4 Compact

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA
  • Control de pe telefon
  • Acopera pana la 48 mp

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *