Purificator de aer AlecoAir P30 SILK Review si Pareri pertinente

0
(0)

AlecoAir P30 SILK este un purificator de aer ce reuseste sa asigure o purificare completa a aerului pentru a va putea bucura de un mediu cat mai curat si placut alaturi de cei dragi. Este o varianta de aparat prevazut cu sistem de filtrare performant si functii moderne, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Purificatorul de aer AlecoAir P30 SILK prezinta un design compact si o carcasa din plastic ce ocupa putin spatiu in incapere. In zona superioara, se afla panoul de control ce permite realizarea setarilor dorite, activarea functiilor, dar si verificarea nivelului calitatii aerului din locuinta.

AlecoAir P30 SILK review

Consulta oferta de pret actuala!

Dispozitivul include un sistem complex de filtare pentru o purificare eficienta a aerului facand fata unor suprafete de pana la 30 de mp: pre-filtru care poate fi detasat si spalat, filtru True HEPA, filtru de carbon activ impreuna cu functia de ionizare si tehnologia UV-C. Pre-filtrul retine particulele de praf mai mari, scame si par de animale. Filtrul True HEPA retine paticulele mmici de praf, acrarieni, polen, spori de mucegai, virusurile si bacteriile. Filtrul de Carbon Activ indeparteaza mirosurile neplacute precum fumul de tigara, mirosul de mancare si asa mai departe, dar si gazele toxice. Tehnologia UV-C cu spectru de 254 nm elimina bacteriile, virusurile, ciupercile si mucegaiul iar functia de ionizare genereaza ioni negativi care adera la praf si particulele poluante aflate in suspensie in aer, devenind mai grele si usor de aspirat de aparat.

Acesta ofera o rata de livrare a aerului curat de 255 mc/h si are capacitatea sa elimine in proportie de 99.97% dintre agentii poluanti din locuinta. Mai mult decat atat, aparatul dispune si de un sistem de ventilatie tridimensional 360 de grade ce asigura o recirculare completa a aerului obtinand rezultate excelente in orice incapere. Astfel, filtreaza aerului de 4-5 ori pe ora.

Mai mult decat atat, purificatorul AlecoAir P30 SILK integreaza sistem complet automat de purificare gratie senzorilor integrati ce determina nivelul calitatii aerului stabilind rapid valorile PM 2.5 din incapere. De asemenea, monitorizeaza  in permanenta aerul si detecteaza particulele cu diametru mai mare sau egal de 2.5 microni.

O functie ingenioasa este cea Wi-fi care va permite sa controlati aparatul direct de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa descarcati gratuit aplicatia AlecoAir care este disponibila atat in App Store, cat si in Google Play.

Cu functia timer puteti preseta foarte usor activitatea aparatului. De asemenea, purificatorul include si ventilator cu patru trepte de viteza: I, II, III sau Night Mode. Modul auto face ca aparatul sa poata functiona in regim autonom, viteza ventilatorului fiind reglata in mod automat, in functie de nivelul particulelor PM 2.5 stabilite de senzorul inclus.

Lampa de veche poate fi pornita sau oprita in functie de preferinte. Functia Child Lock face ca panoul de control sa fie dezactivat astfel incat cei mici sa nu poata deregla aparatul. Indicatorul Filter Reset va va atentia cand a sosit momentul sa inlocuiti filtrul.

Dimensiunile aparatului sunt de 36 cm inaltime, 22.6 cm latime si 22.6 cm lungime, avand o greutate de 4.55 kg.

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

AlecoAir P30 SILK este un purificator de aer realmente eficient ce integreaza sisteme si functii moderne facandu-l capabil sa atinga performante inalte. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegera facuta si declara ca aparatul functioneaza excelent, asa cum se si asteptau. Modifica foarte rapid calitatea aerului, este usor de controlat, iar cel mai bine resimt schimbarea persoanele care se confrunta cu diferite tipuri de alergii. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: AlecoAir P30 SILK

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Senzori avansati
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Timer, Mod de noapte, Mod automat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *