Purificator de aer Karcher AF 50, 1.024-822.0 Review si Pareri

0
(0)

Karcher AF 50 este un purificator de aer ce poate acoperi si suprafete mai mari asigurand un aer mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Purificatorul Karcher AF 50 este un model destinat pentru suprafete de pan ala 50 mp, putand fi o buna optiune atat pentru camere de zi, cat si pentru spatii de lucru. Acesta tine la distanta alegenii, particulele poluante, agentii patogeni gratie sistemului sau de filtrare in mai multe straturi.

Aparatul include sistem de filtrare dublu ce consta in filtru HEPA 13 care retine toate particulele nocive din aer, in timp ce filtrul de carbune activ neutralizeaza mirosurile neplacute, asigurand un aer mai curat si mai sanatos.  Totodata, beneficiaza si de un indicator care semnaleaza in momentul in care trebuie schimbat filtrul, mentinand astfel performante bune aparatului.

Capacitatea de purificare a aerului este de maxim 520 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de viteza.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului, iar functia de blocare dezactiveaza panoul de control pentru a nu putea fi dereglat.

Purificatorul include si mod automat de operare care cu ajutorul senzorilor din dotare, va putea monitoriza nivelul de poluare din aer si porni atunci cand este necesar, tinand astfel sub control calitatea aerului din locuinta. Modul de noapte ofera un mod de operare silentios, in timp ce mentine un aer curat.

Karcher AF 50 review

Verifica oferta de pret actuala!

Pe display puteti vizualiza in timp real nivelul calitatii aerului, dar si temperatura din camera, precum veti putea realiza foarte usor setarile dorite.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 58 cm inaltime, 29 cm latime si 29 cm lungime, avand o greutate de 9.3 kg. Rolele de transport din dotare va ajuta sa transportati usor aparatul dintr-un loc in altul.

Karcher AF 50 pareri

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

Karcher AF 50 este un purificator de aer performant ce asigura o purificare completa a aerului pentru un mediu mai sanatos. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegera facuta si declara ca aparatul isi face treaba cu succes. Este usor de setat, poate functiona in regim autonom asigurand un aer mult mai sanatos. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul caitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Karcher AF 50

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de filtrare dublu
  • Mod automat, mod de noapte
  • Timer
  • Acopera si suprafete mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *