Purificator Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0 Review si Pareri

Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0 este un purificator de aer dotat cu functii si tehnologii moderne capabil sa asigure o calitate mai buna a aerului. Tine la distanta alergnii si alte particule nocive din aer protejandu-va astfel sanatatea.

Purificatorul Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0 este un model ce are la baza tehnologia Wi-fi ceea ce va permite sa controlati aparatul de pe telefon chiar si de la distanta. Astfel, veti avea controlul permanent asupra conditiilor din locuinta.

Aparatul integreaza sistem de filtrare HEPA care capteaza particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile asi alergenii. Acest lucru se datoreaza sistemului de purificare in trei etape ce retine chiar si particulele de formaldehide, cel mai periculos poluant din locuintele noastre.

Rata de livrare a aerului curat de pana la 360 mc/h asigura rezultate rapid si o purificare a aerului in cel mai scurt timp. De asemenea, detecteaza uatomat nivelul de poluare si ajusteaza treapta de viteza in functie de cele patru moduri disponibile: Zi, Noapte, Boost, Silentios. In timpul functionarii, dispozitivul asigura un mod de operare foarte silentios inregistrand maxim 32 dB.

Cu functia de blocare acces copii puteti dezactiva panoul de control astfel incat cei  mici sa nu poata deregla aparatul. De asemenea, include si functia de pornire programabila pentru a putea preseta activitatea aparatului. Poate fi mutat foarte usor, iar acest lucru se datoreaza manerului integrat.

Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0 poate face fata unei suprafete de pana la 36 mp si prezinta o putere maxima de 60 W. Dimensiunile aparatului sunt de 77.5 cm inaltime, 39.3 cm latime si 33 cm lungime avand o greutate de 7.7 kg. Se integreaza usor in orice decor si nu ocupa mult spatiu.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0 este un purificator de aer performant ce poate asigura o calitate excelenta a aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca face tot ceea ce promite. Elimina rapid alergenii din camera, este usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil, iar diferenta este resimtita in mod special de catre cei ce sufera de alergii. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Rowenta Intense Pure Air Home PU6180F0

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA cu 3 trepte de filtrare
  • Tehnologie Wi-fi
  • Design modern
  • Usor de controlat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *