Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU Review si Pareri obiective

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU este un purificator de aer performant ce elimina impuritatile si particulele nocive, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Totodata,este un model compact, ce nu ocupa mult spatiu, fiind foarte practic in locuinta.

Purificatorul Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU are capacitatea de a elimina pana la 99.9% din virusurile gripale din aer, particulele de praf si mirosurile, dar si alergenii. Are la baza tehnologia UV LED si plasma care sustin performantele in procesul de purificare. Este excelent si pentru cei care sufera de alergii respiratorii. In plus, datorita filtrul de carbune activ cu continut ridicat de iod, neutralizeaza foarte bine si mirosurile neplacute.

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU review

Aparatul este ideal pentru suprafete generoase de pana la 125 mp. Integreaza senzori speciali PM2.5/PM 10 cu efect dublu ce are capacitatea de identifica numaidecat particulele nocive. Poate fi utilizata fara probleme chiar si atunci cand va odihniti, iar utilizandu-l pe modul de noapte, aparatul va estompa luminile de pe display si va oferi un mod de operare silentios, inregistrand maxim 20 dB.

Purificatorul de la Xiaomi include tehnologia Wi-fi, ceea ce va permite sa il controlati chiar si de pe telefonul  mobil. Trebuie doar sa descarcati aplicatia Xiaomi Home si sa incepeti exploararea. Astfel, puteti monitoriza oricand nivelul calitatii aerului din locuinta, puteti realiza setarile dorite si verifica starea filtrelor.

Filtrul din dotare ofera o durata de viata mare, de 10-14 luni, sau il schimbati atunci cand va este recomndat. Grila superioara poate fi detasata usor pentru o curatare mai usoara a conductelor de aer.

Purificatorul inregistreaza un flux al aerului de 600 mc/h. Dimensiunile acestuia sunt de 73 cm inaltime si 31 cm diametru, cantarind 6.5 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU este un purificator de aer performant ce poate acoperi suprafete generoase. Clientii sunt foarte multumiti de eficienta acestuia si confirma ca isi face treaba cu succes. Elimina foarte rapid particulele nocive, pot monitoriza si controla procesul extrem de simplu direct de pe telefonul  mobil, iar aplicatia este practica si usor de folosit. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Acopera suprafete mari
  • Compact

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *