Purificator de aer Xiaomi Smartmi Air Purifier Review si Pareri

0
(0)

Xiaomi Smartmi Air Purifier este un purificator de aer eficient ce reuseste sa mentina un aer curat in locuinta, tinand la distanta particulele nocive care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Este o solutie practica despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Xiaomi Smartmi Air Purifier beneficiaza de un design compact, special gandit pentru a nu ocupa mult spatiu de depozitare. In zona superioara, regasim panoul de control prevazut cu touchsecreen OLED prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite si puteti monitoriza nivelul calitatii aerului. Mai mult decat atat, beneficiind de functia Wi-fi, aparatul va putea fi controlat chiar si de la distanta direct de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea avea control permanent asupra nivelul calitatii aerului din locuinta, fie ca va aflati sau nu acasa.

Xiaomi Smartmi Air Purifier review

Aparatul integreaza sistem de filtrare performant fiind prevazut cu filtru HEPA ce reuseste sa retina foarte bine particulele nocive din aer precum particulele de par, poluare, polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii. Acesta inregistreaza un flux al aerului de 400 mc/h si poate acoperi suprafata unei incaperi de pana la 48 mp.

Dimensiunile produsului sunt de 31 cm inaltime diametru si 63 cm lungime, avand o greutate de 5.2 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Xiaomi Smartmi Air Purifier este un aparat excelent pentru mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma ca este un aparat eficient. Elimina foarte bine si rapid particulele nocive, reimprospateaza aerul, iar datorita senzorilor din dotare, detecteaza automat orice miros indepartandu-l automat. In plus, este usor de controlat atat de pe panoul de control, cat si de pe telefon. Face tot ceea ce promite, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Smartmi Air Purifier

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie Wi-fi
  • Acopera suprafete genreoase
  • Sistem de filtrare performant
  • Reimprospateaza aerul

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *