Purificator de aer compact Philips AC850/11 Review si Pareri utile

0
(0)

Philips AC850/11 este un purificator de aer ce integreaza un sistem de filtrare eficient pentru o calitate imbunatatita a aerului. Astfel, va veti putea bucura de un mediu mai curat si mai sanatos alaturi de cei dragi.

Purificatorul de aer Philips AC850/11 ofera un flux de aer puternic reusind sa faca fata unei suprafete de pana la 49 mp, distribuind uniform aerul in locuinta. Totodata, reuseste sa purifice aerul unei suprafete de 20 mp in mai putin de 16 minute.

Acesta integreaza un sistem de filtrare inteligent in trei straturi cu HEPA NanoProtect, filtru cu carbon activ si prefiltru capturand in proportie de 99.5% din particulele fine de pana la 0.003 microni, bacterii, polen, praf, parul de la animalele de companie, mirosuri si alti agenti poluanti. In plus, este certificat de Functia Europeana de Cercetare a Alergiilor.

Philips AC850 11 pareri

Senzorii inteligenti integrati la nivelul aparatului scaneaza de aproximativ 1000 de ori pe secunda aerul pentru a detecta chiar si cele mai fine particule. Raporteaza calitatea aerului in timp real si regleaza inteligent turatia optima pentru locuinta. Puteti folosi aparatul fara probleme si in timpul noptii activand modul nocturn prin care acesta va opera intr-un mod cat mai silentios cu putina pentru a nu va deranja somnul.

Un alt avantaj al acestui  model se refera si la modul economic de funcitonare. In acest conditii, aparatul va inregistra o putere maxima de 20 W.

Calitatea aerului este afisata in timp real pe display-ul aparatului. Acesta indica nivelul de alergeni folosind un inel color intuitiv. Mai mult decat atat, dispozitivul integreaza tehnologia Wi-fi, oferind astfel posibilitatea de a monitoriza calitatea aerului, dar si de a realiza setarile dorite direct de pe telefon. In acelasi timp, puteti seta intre doua nivele de viteza – Nocturn si Turbo pentru a putea controla in permanenta fluxul de aer si nivelul sunetului.

Dimensiunile aparatului sunt de 36.7 cm inaltime, 25 cm latime si 25 cm lungime, avand o greutate de 2.4 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Asadar, daca sunteti in cautarea unui purificator de aer performant si eficient Philips AC850/11 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii confirma ca functioneaza in parametrii optimi si sunt incantati de faptul ca acopera suprafete generoase. Este usor de controlat chiar si din aplicatia mobila, purifica aerul foarte rapid, iar rapoartele necesare pentru verificarea calitatii aerului sunt transmise imediat, in timp real. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC850/11

10

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Tehnologie Wi-fi
  • Mod nocturn, Mod turbo
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *