Purificator si umidifcator de aer Philips AC2729/10 Review si Pareri utile

0
(0)

Philips AC2729/10 este un aparat 2 in 1 care are rolul de a purifica si umidifica aerul din locuinta pentru un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Datorita aplicatiei si a senzorilor, scaneaza aerul si regleaza automat parametri pentru a indeparta orice particula nociva in aer.

Purificatorul Philips AC2729/10 asigura un flux puternic de aer la 360 de grade ce distribuie uniform aerul curat in fiecare colt al incaperii unde este amplasat, avand o rata de eliberare de 330 mc/h. Totodata, acesta poate acoperi o suprafata de pana la 85  mp. Va protejeaza locuinta foarte bine impotriva baacteriilor, virusurilor, poelnului, particulelor de praf, parului de animale, acarienilor, gazelor nocive, mirosurilor si a altor poluanti.

Purificatorul este echipat cu filtru HEPA NanoProtect cu trei straturi, cu carbon activ si prefiltru, avand capacitatea de a indeparta in proportie de 99.97% dintre particulele de pana la 0.003 microni. Tehnologia HEPA NanoProtect foloseste si o sarcina electrostatica pentru a ii atrage, eliminand de doua ori mai mult aer decat filtrarea HEPA H13 traditionala, cu o eficienta energetica mai buna.  Mai mult decata tat, capteaza aerosolii, inclusiv pe cei ce contin virusuri respiratorii. Sistemul de filtrare implementat a fost testat independent de Airmid Healthgroup demonstrandu-se ca elimina pan ala 99.9% din virusurile si aerosolii din aer.

Tehnologia Nano Clou are capacitatea de a umidifica aerul intr-un mo silentios si eficient, asigurand cu pana la 99% mai putine bacterii. Aceasta functioneaza prin evaporare naturala pentru a crea o ceata invizibila de molecule de dimensiuni nanometrice de vapori de apa pura. Pentru ca are dimensiuni foarte mici, acestea umidifica aerul uniform fiind foarte dificil pentru bacterii si minerale sa se ataseze de acestea, impiedicand in acest fel raspandirea bacteriilor si prafului in camera.

Senzorii AeraSense scaneaza aerul de 1000 de ori pe secunda afisand calitata aerului din locuinta. De asemenea, afisajul indica nivelul de alergeni si PM2,5 in forma numerica, dar si cu un inel colorat intuitiv.

 Philips AC2729/10 review

Aparatul a fost supus la 170 de teste de inspectie strice si obligatorii inainte de a parasi fabrica. Astfel, s-a demonstrat ca este un aparat rezistent, durabil putand functiona chiar si continuu 24/7.

Poate fi folosit si pe timpul noptii, folosind modul nocturn. Astfel, luminile afisajului sunt estompate, iar purificatorul va functiona in regim silentios.

Puteti comuta intre modurile 2 in 1 si dor purificator cu moduri automate si manuale. In modul automat senzorii vor ajusta singuri turatia optima, controland foarte bine fluxul de aer, dar si nivelul de zgomot.

Philips AC2729/10 asigura un mod de operare economic, functionand la o putere maxima de 35 W. De asemenea, aplicatia mobila Philips Air+ va ajuta sa monitorizati activitatea aparatului mai usor, chiar si de la distanta. Aceasta monitorizeaza nivelul poluantilor din interior si din exterior regland automat performantele dispozitivului. Rezervorul de apa din dotare prezinta o capacitate de 3.5 litri si poate fi utilizat in mai multe incaperi, transportul realizandu-se usor datorita celor patru roti cu care este prevazut.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC2729/10 este un purificator si umidificator de aer foarte eficient ce asigura o calitate superioara a aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele dispozitivului si confirma eficienta acestuia. Sustin ca a indepartat foarte bine poluantii din aer si nici nu se mai confrunta cu aerul uscat care le crea disconfort. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC2729/10

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem de filtrare avansat
  • Tehnologie Wi-fi
  • Purificator si umidificator
  • Control de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *