Purificator de aer 2-in-1 Philips AMF765/10 Review si Pareri utile

0
(0)

Philips AMF765/10 este un purificator de aer 2 in 1 foarte inteligent, care poate fi folosit cu succes si pe post de ventilator. Reuseste sa elimine foarte bine substantele si particulele nocive din aer, oferindu-va astfel un mediu mai curat si mai sanatos, departe de probleme respiratorii.

Purificatorul de aer Philips AMF765/10 are capacitatea de a indeparta in proportie de 99.97% din particulele nocive din aer si se poate adapta automat la nevoile voastre. Poate acoperi suprafete generoase de pana la 70 mp, oferind si posibilitatea de a va racori cu un flux  de aer puternic si placut. Decteaza si se adapteaza  in mod automat la nevoile pe care le aveti, oferind feedback in timp real referitoare la calitatea aerului gratie senzorilor inteligenti AeraSense. Cu modul de operare nocturn, acesta va asigura o functionare silentioasa.

Puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia Philips Air+. Astfel, veti avea control permanent asupra conditiilor din locuinta si veti putea verifica oricand informatiile de care sunteti interesati.

Acesta distribuie un flux de aer curat puternic in fiecare colt al casei inregistrand un 270 mc/h. Va protejeaza foarte bine impotriva virusurilor, bacteriilor, polenului, particulelor de praf, parului de animale, acarienilor, sporilor de mucegai, gazelor nocive, mirosurilor si altor poluanti din mediul inconjurator. Este dotat cu filtru HEPA Nano Protect cu carbon activ si prefiltru ce nu doar ca retine particulele fine de pana la 0.003 microni, ci utilizeaza si o sarcina electrostatica pentru a ii atrage, astfel ca va curata de doua ori mai mult aer decat filtrarea HEPA H13 traditionala. In plus, asigura si o eficienta energetica mai mare.

Ofera rotatie reglabila a fluxului de aer de pana la 350 de grade, fiind distribuit uniform in locuinta. Gratie design-ului sau fara elice, nu sufla aerul in valuri, ci creeaza un flux consistent de aer pentru vtilator de pana la 1730 mc/h, complex perosnalizabil, cu 10 viteze pentru a se potrivi diferitelor tipuri de nevoi.

Este primul purificator de aer multifunctional care foloseste tehnologia inteligentei artificiale pentru curatarea automata a aerului si pentru racorirea utilizatorilor. Nu doar ca detecteaza calitatea aerului, ci analizeaza si datele din exterior, dimensiunea camerei si modelele de utilizare pentru maximizarea performantelor si minimizarea zgomotului si consumul de energie electrica.

Senzorii AeraSense integrati scaneaza in mod continuu aerul din locuinta si raporteaza in timp real, reactionan la orice crestere a poluarii pentru a imbunatati calitatea aerului. Puteti verifica toate detaliile care va intereseaza fie direct pe display-ul de la nivelul aparatului, fie prin intermediul aplicatiei. Acestia va vor indica nivelul calitatii aerului, temperatura si umiditatea din locuinta.

Philips AMF765/10 review

Dimensiunile dispozitivului sunt de 106.2 cm inaltime,  26.2 cm latime si 25.6 cm lungime, avand o greutate de 7.3 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Philips AMF765/10 este un dispozitiv inteligent cu ajutorul caruia veti putea asigura un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Cumparatorii sunt foarte incantati de performantele acestuia si declara ca pentru ei a fost alegerea ideala. Purifica eficient aerul, iar acest lucru este resimtit din plin de catre persoanele predispuse sa dezvolte alergii. De asemenea, este usor de controlat, integreaza senzori inteligenti si sistem de filtrare performant, iar randamentul sau este de necontestat. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AMF765/10

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtrare HEPA Nano Protect
  • Senzori inteligenti
  • Control de pe telefon
  • Acopera o suprafata generoasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *