Purificator de Aer Smart Levoit Core 200S Wi-Fi Review si Pareri pertinente

Levoit Core 200S Wi-Fi este un purificator de aer prevazut cu functii utile si filtru performant ce retine eficient particulele nocive din aer. Poate fi o solutie la indemana oricui, insa mai multe detalii utile veti descoperi imediat.

Purificatorul Levoit Core 200S Wi-Fi include in partea de sus panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul calitatii aerului si veti putea realiza setarile dorite. Totodata, datorita tehnologiei Wi-fi, aveti posibilitatea de a controla dispozitivul de la distanta chiar si de pe telefon.

Sistemul de filtrare prezinta un prefiltru ultra-fin din nylon si filtru din carbon activ de eficienta ridicata ce capteaza particulele mari neutralizand mirosurile neplacute. Filtrul True Hepa retine in proportie de 99.97% din particulele nocive precum praf, polen, spori de mucegai etc cu dimensiuni de pana la 0.3 microni.

Cu functia timer aveti posibilitatea de a preseta activitatea aparatului. Functia blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poate deregla aparatul. Modul noapte permite functionarea aparatului si pe timpul noptii asigurand un mod de operare mai silentios, timp in care luminile display-ului vor fi estompate.

 Levoit Core 200S Wi-Fi inregistreaza un flux al aerului de 200 mc/h si ofera trei trepte de putere. Este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 35 mp.

Dimensiunile aparatului sunt de 32 cm inaltime, 20.5 cm latime si 20.5 cm lungime, avand o greutate de 3 kg.

Levoit Core 200S Wi-Fi review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Levoit Core 200S Wi-Fi este un dispozitiv care va poate imbunatati radical nivelul calitatii aerului in locuinta. Cumparatorii sunt incantati de el si declara ca isi face treaba foarte bine. Retine excelent alergenii, fapt confirmat si de catre cei care sufera de alergii respiratorii. De asemenea, este usor de controlat atat de pe panoul de control, cat si de pe telefon. Il recomanda mi departe si sunt de parere ca raprotul caltiate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Levoit Core 200S Wi-Fi

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de filtrare 3 in 1
  • Functie Wi-fi si control de pe telefon
  • Mod noapte
  • Usor de controlat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *