Purificator Tesla Air6 MAX Review si Pareri pertinente

0
(0)

Tesla Air6 MAX este un purificator de aer interesant prevazut cu sistem de filtrare performant ce reuseste sa capteze impuritatile si particulele nocive de in aer asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Purificatorul Tesla Air6 MAX este prevazut in partea superioara cu un panou de control prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la nivelul calitatii aerului din locuinta, puteti realiza setarile dorite si activa functiile auxiliare. Acesta are capacitatea de a acoperi o suprafata de pana la 48 mp oferind un aer mai curat si proaspat.

Tesla Air6 MAX review

Integreaza senzori inteligenti care urmaresc nivelurile actuale de poluare a aerului gratie pictogramelor LED care schimba culoarea in functie de indicele de calitate a aerului – AQI. In acelasi timp, este echipat cu filtreu HEPA, filtru de carbune activ si lampa UV care vor distruge eficient virusurile, bacteriile si sporii de mucegai, protejandu-va astfel mai bine sanatatea.

Cu functia Sleep puteti utiliza purificatorul chiar si pe timpul noptii. Acesta asigura un mod de operare silentios, luminile de la nivelul display-ului fiind estompate. Cu functia timer puteti preseta aparatul pentru a functiona pentru 2, 4 sau 8 ore. Functia Blocare taste permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina. Functia memorie salveaza setarile anterioare. Functia Auto Mode va functiona pe baza informatiilor transmise de senzorii din dotare, mentinand in mod automat un nivel optim al aerului.

Tesla Air6 MAX inregistreaza un flux al aerului de 400 mc/s si pune la dispozitie trei trepte de viteza. Totodata, este un dispozitiv destul de silentios, inregistrand cel mult 35 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 52.4 cm inaltime, 27.6 cm latime si 27.6 cm lungime, avand o greutate de 5.16 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla Air6 MAX este un purificator de aer dotat cu functii si senzori inteligenti care asigura o calitate imbunatatita a aerului intr-un timp destul de scurt. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent. Calitatea aerului a fost imbunatatita radical, iar acest lucru este confirmat si de catre cei care sufera de diferite alergii respiratorii. Sistemul de filtrare asigura performante foarte bune in acest sens, iar aparatul este usor de utilizat. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla Air6 MAX

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Sleep Mode, Auto, Timer
  • Usor de utilizat
  • Acopera suprafete destul de mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *