Purificator de aer Dyson PH04 Review si Recomandari

Dyson PH04 este un purificator de aer eficient care poate oferi un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Include functii si tehnologii moderne care ii sporesc performantele ceea ce reprezinta un beneficiu pentru sanatatea intregii familii. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare cateva detalii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Purificatorul de aer Dyson PH04 este special conceput pentru a imbunatati nivelul calitatii aerului din locuinta. Este echipat cu filtru HEPA H13 care retine pan ala 99.95% dintre particulele nocive din aer, filtru de carbune activ care neutralizeaza gazele si mirosurile neplacute si filtru catalitic ce distruge formaldehida. De asemenea, tehnologia Air Multiplier proiecteaza aer purificat si umidificat in toata locuitna.

Puteti folosi dispozitivul fie pe  modul auto, fie pe modul manual. Prin intermediul ecranului LCD veti primi sugestii daca este nevoie de cresterea fluxului de aer pentru a atinge obictive;e mai usor.

Aparatul integreaza trei senzori care monitorizeaza constant aerul, identifica poluantii la nivel molecural si afiseaza calitatea aerului in timp real. Totodata, include un rezervor de 3.7 litri unde veti adauga apa pentru a il putea utiliza si pe post de umidificator. Astfel, va putea umidifica aerul pana la 36 de ore neintrerupt.

Cu modul noapte, purificatorul va oferi un mod de functionare foarte silentios, iar luminile vor fi estompate. In plus, include si timer ce va permite sa presetati in ce interval de timp se va inchide automat aparatului, intre 15 minute si 9 ore.

Modul difuz deviaza fluxul de aer prin spatele aparatului, purificand si umidificand, fara a va racori.

Modul briza are la baza algoritmi unici care variaza fluxul de aer imitand briza racoritoare.

Mai mult decat atat, gratie controlului Jet Axis, doua oscilatoare ghideaza fluxul de aer proiectand separat sau impreuna, astfel incat sa puteti opta intre diferite moduri pentru fluxul de aer.

Controlul vocal va permite sa controlati aparatul foarte usor fiind compatibil cu servicii precum Amazon, Alexa, Siri si Google Assistant. In plus, veti fi notiifcati atunci cand filtrul trebuie schimbat, acest lucru fiind usor si rapid de realizat.

Purificatorul Dyson PH04 inregistreaza un flux de aer de 329 l/h putand face fata unei suprafete de pana la 81 mp. Prezinta 10 trepte de viteza adaptabile in functie de nevoi.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Dyson PH04 este un model ce include tehnologii de ultima generatie asigurand un aer mai curat in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in discutie isi face treaba excelent. Elimina foarte bine alergenii si particulele nocive, lucru pe care l-au remarcat si cei care se confrunta cu alergii avansate. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Dyson PH04

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem de filtrare avansat
  • Control de pe telefon
  • Umidficare
  • 10 trepte de viteza

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *