Purificator de aer Dyson HP09 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Dyson HP09 este un purificator de aer performant, care poate asigura un mediu mai sanatos, departe de alergeni, chiar in confortul propriului camin. Acesta integreaza mai multe functii, precum: purificare, incalzire si ventilare a aerului. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti imediat.

Purificatorul de aer Dyson HP09 este un model care tine la distanta agentii poluanti de la animalele de companie, plante, spray-uri, vapori sau gaze. Aparatul le detecteaza automat si le elimina rapid. Pentru ca include filtru HEPA H13 si Carbon reuseste sa capteze gazele si 99395% dintre particulele cu dimensiuni de pana la 0.1 microni. Mai mult decat atat, filtrul catalitic distruge continuu formaldehida. Totodata, trebuie mentionat faptulc a filtrul HEPA & Carabon este usor de schimbat, iar cand trebuie inlocuit veti fi notificati direct pe telefon, descarcand aplicatia Dyson Link. Filtru antiformaldehida nu trebuie inlocuit.

Este un aparat multifunctional care poate fi folosit si pentru a incalzi o camera foarte usor. Pe de alta parte, il puteti folosi si pe timpul verii, pe post de ventilator, datorita fluxului puternic de aer pe care il poate genera.

Verifica oferta de pret actualizata!

Tehnologia Air Multiplier face ca purificatorulsa atraga particulele poluante, circuland aerul purificat. Inregistreaza pana la 311 litri de aer pe secunda care sunt dirijati in incapere. Monitorieaza continuu calitatea aerului, ajusteaza automat fluxul si elimina poluantii. Rezultatele pot fi vizualizate pe ecranul LCD.

Pentru un somn usor, aparatul include mod de functionare special pentru timpul noptii ce presupune un mod de operare silentios, estompand lumina ecranului LCD.

Puteti controla dispozitivul fie prin intermediul telecomenzii, fie cu ajutorul aplicaitie mobile. In ambele cazuri este foarte simplu si la indemana oricui. Este o solutie potrivita pentru incaperi cu suprafata de pana la 45 mp. Prezinta o putere maxima de 2250 W, pune la dispozitie 10 trepte de viteza si inregistreaza un flux al aerului de 311 l/s.

Dyson Purifier Hot + Cool Formaldehidă HP09

Descopera si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dyson HP09 este un purificator de aer foarte bun, dotat cu tehnologii si functii inteligente ce asigura o calitate imbunatatita a aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca a fost de departe cea mai inteligenta achizitie. Pot confirma eficienta dispozitivului in special persoanele care sufera de alergii respiratorii sau chiar astm. Aparatul elimina destul de repede alergenii, iar faptul ca poate fi folosit si pentru incalzire sau racorire reprezinta un avantaj. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dyson HP09

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Functii de incalzire si ventilare
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *