Purificator de aer AlecoAir P60 ELITE Review si Pareri pertinente

0
(0)

AlecoAir P60 ELITE este un purificator de aer foarte bun ce reuseste sa mentina un aer mai curat in propria locuinta cu un minim de efort din partea utilizatorului. Daca este o optiune potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperim in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer AlecoAir P60 ELITE este un model ce include un sistem de filtrare complex ce reuseste astfel sa capteze toate particulele care ne-ar putea pune sanatatea in pericol. Aerul din camera este captat si trecut intai printr-un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf, scame, par de la animalele de companie, timp in care reuseste sa creasca durata de viata a filtrelor True Hepa si Carbon activ. In continuare, filtrul True Hepa retine microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, virusuri si bacterii in proportie de 99.97%. In acelasi timp, filtrul de carbon activ reuseste sa neutralizeze mirosurile nepalcute precum fumul de tigara, mirosurile de mancare si asa mai departe, precum si diversi compusi organici volatili. Lampva UV-C cu spectru de lumina de 254 nm distruge bacteriile, virusurile, ciupercile si mucegaiul.

Cu functia de ionizare, aparatul emite ioni negativi ce adera la praful sii particulele poluante aflate in suspensie prin aer, acestea devenind mai grele si sunt aspirate mai usor de catre aparat. O cantitate mare de ioni negativi reimprospateaza aerul si ajuta creierul sa functioneze mai eficient.

Aparatul inlcude in partea de sus un panoul de control cu toucj ce ofera o interfata foarte intuitiva. Display-ul ofera toate informatiile necesare cu ajutorul indicatorilor de stare, inclusiv calitatea aerului prin patru LED-uri de stare pe baza numarului de particule PM2.5 masurate din aerul din camera. In plus, vine la pachet si cu telecomanda ce permite controlarea aparatului fara sa mva mai deplasati pana la el.

Consulta oferta de pret actuala!

Insa, si mai interesanta este functia Wi-fi ce va permite sa controlati aparatul de la distanta, folosind aplicatia AlecoAir care este disponibila atat in App Store, cat si in Google Play. In acest fel totul devine mai simplu si puteti controla de la distanta aparatul si monitoriza calitatea aerului, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Printre functiile din dotare se numara cea de timer care va permite sa selectati durata de functionare a aparatului, putand seta intre 1 si 12 ore. Reglarea vitezei ventilatorului va permite sa faceti ajustarile necesare in functie de gradul de poluare al aerului, optand pentru una dintre cele patru viteze de lucru. Modul auto este destul de inteligent incat sa poata detecta calitatea aerului si sa regleze automat viteza ventilatorului. Functia Sleep va permite sa folositi aparatul chiar si pe timpul noptii fara a va perturba somnul.

Atunci cand filtrele s-au imbacsit si necesita spalare, respectiv inlocuire, la nivelul panoului de control se aprinde un indicator luminos care va va avertiza.

Purificatorul AlecoAir P60 ELITE este un dispozitiv special proiectat pentru incaperi cu suprafete de pana la 60 mp, avand cCADR de maxim 300 mc/h si un debit de aer ce atinge 595 mc/h. Dimensiunile acestuia sunt de 44.5 x 68 x 23.8 cm alaturi de o greutate de 8.3 kg.

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer AlecoAir P60 ELITE este un dispozitiv foarte bun care reuseste sa mentina sub control poluarea din aer, pentru un mediu mai curat in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca este chiar ideal pentru persoanele alergice. Mutli dintre ei au constatat ca simptomele alergiei au disparut, iar acum respira mai bine. De asemenea, este usor de controlat si silentios in timpul functionarii. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AlecoAir P60 ELITE

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Lampva UV-C
  • Wi-fi si aplicatie mobila
  • Timer, Mod Auto, Functie Sleep

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *