Purificator de Aer Portabil Biovita Airfresh-7000 Review si Recomandari

0
(0)

Biovita Airfresh-7000 este un model de purificator de aer portabil foarte compact si silentios potrivit pentru spatii restranse. Poate fi  alternativa intersanta de luat in calcul, dar nu inainte de a va asigura ca este varianta potrivita nevoilor voastre.

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-7000 este prevazut cu o putere de 7.5 W si pune la dispozitie trei trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de nevoi. Fluxul de aer atinge  10 mc/h, iar aparatul poate acoperi suprafata unei incaperi de pana la 5 mp.

Fiind un model portabil si compact, il puteti folosi inclusiv in masina, la birou sau in avion. Manerul poate fi reglat oferind confort utilizatorului atunci cand este transportat.

Acesta include filtru de aer HEPA care elimina pana la 99.95% dintre particulele de pana la 0.3 microni cum ar fi polenul, praful, fumul, mirosul de la animale si asa mai departe. Totodata, include si un pre-filtru care retine particulele mai mari din aer, respectiv un filtru cu carbune activ care reuseste sa neutralizeze mirosurile neplacute.

Mai mult decat atat, purificatorul este echipat cu acumulatori Litiu de 2600 mAh putand fi incarcat in doar patru ore.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 18 cm inaltime, 7 cm latime si 7 cm lungime, avand o greutate de 0.3 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-7000 este un dispozitiv practic si eficient in orice locuinta, ce asigura un mediu curat si placut. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca face ceea ce promite. Il transporta foarte usor si il iau cu ei adesea in deplasari, fiind o solutie excelenta pentru cei care se confrunta cu diverse alergii respiratorii. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Biovita Airfresh-7000

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Eficienta purificare

9.5/10

Functii incluse

9.4/10

Constructie

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte usor de transportat oriunde
  • Sistem de filtrare eficient
  • Compact
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *