Purificator de aer Biovita Airfresh-7200 Review si Pareri utile

0
(0)

Biovita Airfresh-7200 este un purificator de aer util in orice locuinta unde se doreste imbunatatirea calitatii aerului, eliminand particulele nocive din aer. Poate fi amplasat in camera de zi, in dormitor sau chiar la birou, avand o eficienta sporita in orice situatie.

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-7200 prezinta o constructie special gandita astfel incat sa ocupe putin spatiu de depozitare. In zona superioara, se afla panoul de control prevzut cu display si butoane tip touch prin intermediul carora puteti monitoriza nivelul calitatii aerului, dar veti ptuea realiza si toate setarile dorite.

Biovita Airfresh-7200 review

Si mai interesant de stiut este faptul ca aparatul include Wi-fi, ceea ce va permite sa il controlati direct de pe telefonul mobil si de la distanta. In acest sens, veti descarca gratuit aplicatia Tuya Smart compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Acesta integreaza filtru H13 True HEPA care are capacitatea de a elimina in proportie de 99.97% din mirosuri, fum, polen si alergeni. Mai mult decat atat, lumina UV-C sterilizeaza aerul. In acest fel, reuseste sa reduca simptomele de alergii si ofera un aer mai curag si mai sanatos.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului, putand functiona pana la 12 ore. La nivelul panoului de control, veti fi atentionati atunci cand filtrul de aer trebuie schimbat.

Purificatorul include un motor performant si foarte silentios ce inregistreaza un nivel de zgomot de 30-56 dB, prima valoare fiind inregistreaza pe treapta 1 de putere, iar cea din urma pe cea mai puternica treapta.

Acest model poate face fata unor suprafete de pana la 25-30 mp. Dimensiunile totale sunt de 40 cm inaltime, 25.5 cm latime si 25.5 cm lungime, avand o greutate de 3.1 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-7200 este un model care se descurca foarte bine in orice locuinta asigurand o calitate imbunatatita a aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul se descurca excelent. Elimina alergenii si mirosurile neplacute, este foarte silentios in timpul utilizarii si usor de controlat, inclusiv de pe telefon. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita Airfresh-7200

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Control Wi-fi
  • Silentios
  • Ocupa putin spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *