Purificator de Aer Biovita Airfresh-X Review si Pareri obiective

Purificator de Aer Biovita Airfresh-X
0
(0)

Calitatea aerului din locuinta poate fi imbunatatita folosind un purificator de aer bun. Un nou model pe care Biovita ni-l propune de aceasta data este Biovita Airfresh-X, pe care l-am testat si am revenit cu o serie de informatii utile. Daca este o optiune potrivita si pentru locuinta voastra, ramane sa descoperiti imediat.

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-X prezinta o carcasa din plastic si o constructie special gandita pentru a nu ocupa mult spatiu de depozitare. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruaia puteti regla modul de functionare, treptele ventilatorului, puteti seta functia timer si verifica indicatorii de calitate a aerului.

 Biovita Airfresh-X review

Acesta integreaza filtru True HEPA care are capacitatea de a elimina pana la 99.97% dintre impuritatile din aer. De asemenea, include si sterilizator UV, eliminand orice bacterie sau virus din locuinta care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Mai mult decat atat, filtru de carbune activ neutralizeaza mirosurile neplacute asigurand un aer proaspat.

Datorita senzorilor inteligenti din dotare, aparatul poate functiona si in regim automat. Practic, acesta este capabil sa detecteze nivelul calitatii aerului si sa adapteze modul de functionare pentru a mentine un aer curat si sanatos constat. Folosit pe modul nocturn, aparatul va functiona in regim silentioasa, iar LED-urile de la nivelul display-ului se vor estompa. Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru urmatoarele opt ore.

Interesant de stiut este si faptul ca purificatorul dispune si de functia Wi-fi care va permite sa il controlati direct de pe telefonul mobil. Astfel, folosind aplicatia Tuya Smart, puteti monitoriza activitatea aparatului si puteti verifica oricand calitatea aerului din locuinta.

Fluxul de aer inregistrat de dispozitiv este de maxim 200 mc/h. Toodata, acesta poate acoperi o suprafata de pana la 22 mp. Nivelul de zgomot inregistrat este de 24-52 dB, prima valoare fiind inregistrata pe prima treapta, iar ce-a dea doua, pe ultima treapta.

Modelul in discutie masoara 39.5 cm inaltime, 22 cm latime si 22 cm lungime, avand o greutate de 3.3 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Biovita Airfresh-X este un model performant ce poate asigura o calitate imbunatatita a aerului. Cumparatorii actuali sunt multumiti de performantele pe care acesta este capabil sa le atinga oferind un mod de functionare eficient. Elimana rapid particulele nocive si mirosurile neplacute, iar acest lucru este confirmat si de catre cei care se confrunta cu diverse alergii respiratorii. Este usor de controlat, inclusiv de pe telefonul mobil, iar in ansamblum nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita Airfresh-X

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Functie Wi-fi
  • Mod auto, mod noapte
  • Senzori detectare calitate aer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *