Purificator aer AlecoAir P80 TRADITIO Review si Pareri pertinente

AlecoAir P80 TRADITIO este un purificator de aer modern, dotat cu senzori avansati care asigura o calitate imbunatatita a aerului. Poate fi o solutie eficienta pentru a controla nivelul poluarii din locuinta, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Purificatorul de aer AlecoAir P80 TRADITIO este un model potrivit pentru o incapere cu suprafata de pana la 80 mp. Fluxul de aer inregistrat atinge 650 mc/h si pune la dispozitie 5 trepte de ventilare. Totodata, acesta prezinta un design specific cu elemente traditionale fiind usor de integrat in orice locuinta.

In zona superioara, include un display prin intermediul caruia puteti verifica nivelul calitatii aerului, puteti activa functiile din dotare, dar si verifica indicatorii importanti pentru buna functionare a aparatului.

AlecoAir P80 TRADITIO reviewAcesta este dotat cu un sistem de filtrare complex pentru o purificare optima a aerului:

 • Pre-filtru – are rolul de a retine particulele mai mari de 5 microni precum praf, scame, par de la animalele de companie si asa mai departe.
 • Filtru HEPA – este un filtru foarte dens ce retine 99.97% dintre microparticulele poluante avand o dimensiune de peste 0.3 microni cum ar fi: particulele de praf, polen, spori de muceagi, bacterii, virusuri si noxe.
 • Filtrul Carbon – neutralizeaza mirosurile neplacute precum fumul de tigara, mirosul de mancare si alti compusi organici volatili.
 • Lampa LED UV-C – prezinta un spectru de lumina de 254 nm care distruge pana la 99.9% dintre bacterii si virusuri.
 • Ionizarea/Plasma – elibereaza ioni negativi si pozitivi care odata ajunsi in camera se lipesc de particulele poluante, le face mai grele si mai usor de atras de purificator.

Consulta oferta de pret actuala!

Monitorizarea calitatii aerului prin 5 senzori

Dispozitivul dispune de un sistem complex si automat ce are la baza senzori care sabilesc valorile PM 1, PM 2.5, PM 10, CO2 si TVOC existente in incapere. Astfel, veti sti exact daca exista particule daunatoare in camera, inclusiv compusi organici volatili si dioxid de carbon.

Indicatorul PM 2.5 detecteaza particule din aer cu un diametru mai mare sau egal cu 2.5 microni. Acestea pot depasi bariera gatului si a nasului ajungand in plamani sau in sistemul circulator.

Indicatorul PM 10 detecteaza particulele cu diametru mai mare sau egal cu 10 microni cum ar fi sporii de mucegai, praful, fumul de tigara si particulele virale.

Indicatorul PM 1 detecteaza particulele foarte fine cu un diametru mai mare sau egal cu 1 micron precum virusuri, fum sau alti poluanti. Acestea pot patrunde in fluxul cardiovascular si pot determina afectiuni precum boli de inima.

Indicatorul CO2 detecteaza nivelul de dioxid de carbon din camera. Un nivel ridicat de CO2 poate afecta capacitatea respiratorie cauzand probleme de circulatie.

Indicatorul TVOC detecteaza compusi organici volatili, o grupa de 40 de poluanti ce se regasesc in aer cum ar fi benzenul, toluen, formaldehide. Acestia sunt degajati de diverse produse din viata de zi cu zi precum vopseluri, adezivi, substante de curatare, pesticide, dezinfectanti.

AlecoAir P80 TRADITIO este prevazut si cu Wi-fi, ceea ce inseamna ca il veti putea controla prin intermediul aplicatiei mobile. Mai mult decat atat, printre functiile din dotare se numara functia Sleep care presupune functionarea aparatului pe treapta I de ventilare, iar indicatorii luminosi de pe display se vor stinge. Modul auto presupune functionarea in regim autonom schimband viteza de lucru in functie de nivelul calitatii aerului. Functia Child lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Modul ECo permite economisirea energiei, iar functia timer permite prgraoamarea opririi aparartului de la o ora pana la 24 de ore.

Dimensiunile acestuia sunt de 66.7 cm inaltime, 37 cm latime si 37 cm lungime, avand o greutate de 11.5 kg.

Verifica si alta oferta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer AlecoAir P80 TRADITIO este un dispozitiv foarte practic si eficient pentr mentinerea unui aer mai curat in locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma ca a fost o achizitie reusita. Este un aparat puternic, eficient, foarte silentios si usor de controlat si setat chiar si prin intermediul aplicatiei mobile. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: AlecoAir P80 TRADITIO

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Senzori inteligenti
 • Sistem de filtrare performant
 • Silentios
 • Wi-fi si aplicatie mobila

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *