Purificator de aer Smart Levoit Core 300S Wi-Fi Review si Pareri utile

Calitatea aerului din locuinta poate fi imbunatatita daca apelati la un purificator de aer bun. Modelul smart Levoit Core 300S Wi-Fi promite sa asigure o calitate superioara a aerului, avand la baza functii si tehnologii moderne. Despre toate acestea si alte detalii utile pe care trebuie sa le stiti vom discuta in materialul pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Levoit Core 300S Wi-Fi a fost certificat cu Energy Star, ETL, FCC si ECARF, fiind considerat un brand de incredere. Sediul sau se afla in California, iar in prezent numara peste 300.000 de clienti in 12 tari in care este prezent.

Acesta beneficiaza de o structura special gandita pentru a putea fi amplasat cu usurinta si in spatii mai retranse. Prezinta o carcasa de culoare alba, simpla, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza setarile dorite, veti putea verifica nivelul calitatii aerului, dar si nivelul dorit pe care doriti sa il atinga. Mai mult decat atat, acesta este prevazut si cu functia Wi-fi care va va permite sa controlati dispozitivul direct de pe telefonul mobil. Este foarte usor de facut acest lucru, trebuie sa descarcati aplicatia mobila, iar ulterior il veti putea controla chiar si de la distanta.

Aparatul include filtru TRUE HEPA H13 care are capacitatea de a capta in proportie de 99.97% din poluantii atmosferici pana la 0.3 microni. Astfel, senzatia de gat uscat, nas sensibil si mancarime a pielii sunt reduse, fiind o idee excelenta si pentru persoanele care se confrunta cu alergii. Mai mult decat atat, filtrul de carbon activ are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplacute, fumul de tigare, gazele nocive si asa mai departe.

Datorita tehnologiei AirSight Plus ce are la baza noul senzor laser de praf, este detectata si cea mai mica schimbare a calitatii aerului, in doar cateva secunde. Astfel, aparatul incepe sa purifice automat aerul pastrand un mediu curat si sanatos. Mai mult decat atat, aparatul prezinta admisie de aer la 360 de grade, iar datorita tehnologiei VortexAir 3.0 va genera o circulatie puternica a aerului distribuind-o uniform in incapere.

Cu functia de blocare acces copii puteti dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Levoit Core 300S Wi-Fi este o varianta potrivita pentru incaperi cu suprafata de pana la 41 de mp. Fluxul de aer inregistrat ajunge la 195 mc/h. Este, fara indoiala, un aparat usor de utilizat, atat controlat direct din panoul de control, cat si prin intermediul aplicatiei mobile.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Levoit Core 300S Wi-Fi este un purificator de aer eficient dotat cu sistem de filrare performant pentru o calitate imbunatatia a aerului. Cumparatorii a caror numar este destul de mare sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca aoaratul in cauza isi face treaba eficient. Filtreaza bine aerul, este foarte silentios, dar si mic astfel ca nu ocupa mult spatiu. Pentru nevoile sale, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Levoit Core 300S Wi-Fi

9.7

Raport calitate-pret

9.5/10

Eficienta purificare

9.7/10

Functii incluse

9.6/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA, Filtru Carbon Activ
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Senzori laser calitate aer
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *