Purificator de aer Smart Levoit Core 400S Wi-Fi Review si Pareri pertinente

0
(0)

Smart Levoit Core 400S Wi-Fi este un purificator de aer performant care vizeaza imbunatatirea calitatii aerului din locuinta intr-un timp cat mai scurt. Include senzori avansati si functii moderne pentru peroformante cat mai bune. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta cele mai importanti informatii despre produs.

Purificatorul de aer Smart Levoit Core 400S Wi-Fi este un model potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 83 mp. Inregistreaza un flux al aerului de 442 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de nevoi.

Smart Levoit Core 400S Wi-Fi prevazut cu functii si tehnologii moderne

Dispozitivul integreaza functii si tehnologii de ultima generatie care ii sporesc performantele. De pilda, tehnologia Vortex Air 3.0 imbunatateste circulatia aerului, oferind o rata de livrare a aerului curat mai buna. Astfel, aparatul poate schimba aerul dintr-o camera cu suprafata de 37 mp de circa 5 ori pe ora. Avand o admisie de aer la 360 de grade, reuseste sa purifice uniform aerul.

In acelasi timp, aparatul integreaza sistem de filtare in trei etape si include: pre-filtru, filtru True HEPA 13 cu tehnologia HEPASmart si filtru de carbon activ. Pre-filtrul are capacitatea de a retine particulele mari de praf, par si scame. Filtrul True HEPA capteaza polenul, sporii de mucegai, virusurile si bacteriile. Iar filtrul de carbon activ neutralizeaza mirosurile nepalcute, fumul, gazele VOC si asa mai departe. Astfel, purifica aerul in proportie de 99.97% asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Tehnologia QuietKEAP ce consta in niste tampoane din cauciuc absorb sunetele produse de vibratiile ventilatorului. Astfel, dispozitivul asigura un mod de functionare silentios, putand fi utilizat si pe timpul noptii.

Smart Levoit Core 400S Wi-Fi este dotat cu senzor laser care are capacitatea de a scana aerul inconjurator. Astfel, detecteaza particulele nocive din aer, iar modul auto permite functionarea aparatului in regim autonom. Mai mult decat atat, purificatorul poate fi controlat si de pe telefonul mobil folosind aplicatia VeSync. Astfel, veti putea monitoriza in timp real calitatea aerului si veti putea face ajustarile necesare.

Cu functia de blocare acces copii veti putea bloca panoul de control astfel incat copiii sa nu poata deregla dispozitivul.

Panoul de control se afla amplasat in zona superioara a purificatorului. Aici putem gasi informatii referitoare la calitatea aerului, dar putem realiza si setarile dorite foarte usor. In plus, constructia sa special realizata face ca aparatul sa nu ocupe mult spatiu. Dimensiunile lui sunt de 52 cm inaltime, 27.4 cm latime si 27.4 cm lungime, avand o greutate de 5 kg.

Levoit Core 400S Wi-Fi review

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Smart Levoit Core 400S Wi-Fi este un purificator performant care poate asigura un mod de operare complet independent cu rezultate excelente. Clientii actuali sunt incantati de dispozitiv si sustin ca functioneaza exact asa cum se asteptau. Filtreaza foarte bine aerul, iar acest lucru este confirmat si de catre persoanele cu alergii respiratorii. Este silentios, compact si poate fi amplasat oriunde. In opinia lor, au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Levoit Core 400S Wi-Fi

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare in 3 etape
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Senzori calitate aer
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *