Purificator de Aer Levoit Core P350-RAC Pet Care Review si Pareri utile

Levoit Core P350-RAC Pet Care este un nou purificator de aer conceput pentru a elimina particulele si mirosurile provenite inclusiv de la animale. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Review Purificator de aer Levoit Core P350-RAC Pet Care

Purificatorul Levoit Core P350-RAC Pet Care a fost special conceput pentru cei care au animale de companie in casa. Poate acoperi cu succes o suprafata de pana la 20 mp si presupune filtrarea in trei etape.  Nu dispune, insa, de mod de functionare automat, dar ofera 3 viteze  manual si mod repaus.

Este un dispozitiv relativ mic cu margini rotunjite si carcasa din plastic de culoare alb, mat. Este foarte practic si usor de integrat in orice decor.

Prezinta admisie de aer la 360 de grade in partea de jos a unitatii. In acelasi timp, gratarul prin care iese aerul se afla in partea de sus.

Toate comenzile se realizeaza prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri. Acesta se afla in partea de sus, iar in ciuda aspectului sofisticat, este usor de realizat. Totodata, ofera posibilitatea de a porni sau dezactiva LED-urile in functie de confortul vostru.

Sisteme de filtrare

Purificatorul Levoit Core P350-RAC Pet Care foloseste un sistem de filtarre similar cu modelul Core 300, despre care am vorbit aiciAstfel, exista trei etape principale in procesul de filtrare:

 1. Prefiltrul – proiectat sa capteze particulele mai mari precum par de animale, praf si alte resturi mici din aer.
 2. Filtru HEPA – retine particulele fine de pana la 0.3 microni.
 3. Filtrul de carbune activ – neutralizeaza mirosurile neplacute cum ar fi fumul, mirosul de mancare sau mirosurile venite de la animalele de companie.

Producatorii recomanda inlocuirea filtrului de carbon o data la 6-8 luni. Durata depinde, in principiu, de modul de utilizare al aparatului. Insa, exista si un indicator luninos la nivelul display-ului care va va informa cand trebuie inlocuit.

Control si functii

Levoit Core P350-RAC Pet Care reviewToate comenzile aparatului vor fi realizate prin intermediul panoului de control amplasat in partea de sus. In mijloc se afla butonul de pornire/oprire cu diverse alte caracteristici care il inconjoara. Prin intermediul acestuia puteti regla viteza ventilatorului – low, medium, high si puteti activa functii utile. De pilda, functia timer va permite presetarea aparatului pentru 2, 4, 6, sau 8 ore. Functia sleep mode asigura un mod de operare silentios, aparatul putand fi utilizat si noaptea.

Functia display lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu aiba acces.

Levoit Core P350-RAC Pet Care ofera patru moduri principale de functionare. Nu dispune, insa, de mod automat, astfel ca setarile dorite le veti realiza manual. Pe masura ce calitatea aerului se schimba, veti regla viteza ventilatorului.

Iata care sunt modurile de purificare ale dispozitivului:

 • Sleep Mode – functioneaza la cel mai silentios nivel, diminuand si luminile pe timpul noptii.
 • Viteza 1 – viteza redusa a ventilatorului.
 • Viteza 2 – viteza medie a ventilatorului.
 • Viteza 3 – viteza mare a ventilatorului.

Dimensiunile purificatorului Levoit le putem estima a fi medii. Dimensiunile exacte ale produsului sunt de 36 cm inaltime, 22 cm latime si 22 cm lungime, alaturi de o greutate de 3.4 kg. Astfel, acesta poate fi amplasat direct pe podea sau chiar pe o comoda ori masuta. Asigura din acest punct de vedere o versatilitate buna.

De asemenea, nivelul de zgomot produs de aparat este incadrat undeva intre 24-50 dB. 24 dB inregistreaza pe modul Sleep, iar 50 pe cea mai puternica treapta de viteza.

Configurare si mentenanta purificator de aer Levoit Core P350-RAC Pet Care

Levoit Core P350-RAC Pet Care pareriConfigurarea purificatorului Levoit Core P350-RAC Pet Care este facila si rapida. Dupa ce ati primit aparatul, urmati urmatorii pasi:

 • Desfaceti purificatorul si indepartati ambalajele.
 • Pentru a scoate carcasa de pe baza, rasuciti-o in sens invers acelor de ceasornic.
 • Scoateti punga de plastic de pe filtru inainte de a porni purificator.
 • Rasuciti carcasa pentru a o bloca.

Pentru inceperea purificarii aerului, apasati butonul pornit aflat in mijloc. Accesati butoanele ventilatorului de deasupra butonului de alimentare pentru reglarea vitezei ventilatorului.

Viteza 1 este ideala pentru camere mici sau cand doriti o purificare cat mai silentioasa.

Viteza 2 este potrivita pentru o purificare moderata sau mentinerea calitatii aerului.

Viteza 3 este cea mai puternica si accelereaz aprocesul de purificare.

Cel mai probabil adesea va fi folosita viteza 2 care va ajuta sa tineti nivelul de poluare sub control in mod constant.

Un alt aspect deosebit de important este mentinerea purificatorului de aer in stare excelenta. Unul dintre principalele motive pentru care un purificator de aer nu mai are acelasi randament bun are legautra tocmai cu intretinerea sa. O buna intretinere asigura performante constante in timp.

Astfel, stergeti regulat grilajele de admisie folosind o carpa curata si uscata. Inlocuiti filtrele atunci cand este necesar. Pentru a sti cand este necesar urmariti alertele cu notificari.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

In ansamblu, Levoit Core P350-RAC Pet Care este un purificator de aer care isi face treaba eficient, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestuia referindu-se la sistemul de filtrare in trei pasi. Cumparatorii confirma la randul sau eficienta dispozitivului si sustin ca este aparatul potrivit nevoilor sale. Il folosesc pentru dormitoare sau living-uri nu foarte mari, acolo unde isi face treaba excelent. Purifica rapid si eficient aerul, este silentios si foarte practic, putand fi amplasat oriunde. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Levoit Core P350-RAC Pet Care

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Filtrare in 3 etape
 • Indicator schimbare filtru
 • Timer
 • Compact

Contra

 • Lipsa mod auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *