Purificator de Aer LEVOIT Core 300 True HEPA Review si Pareri pertinente

LEVOIT Core 300 True HEPA este un purificator de aer foarte practic, ideal pentru a mentine umiditatea sub control in locuinta. Este o solutie potrivita pentru incaperi cu suprafata de pana la 20 mp.

Acesta integreaza filtru TRUE HEPA ce are capacitatea de a elimina excelent poluantii din aer precum polenul, praful, parul de la animalele de companie, fumul de tutun si alte mirosuri neplacute. Presupune trei etape de filtrare pentru o purificare completa. Pre-filtru din nylon impiedica particulele mari cum ar fi scamele, fibrele si blana de la animalele de companie, filtru TRUE Hepa care filtreaza in proportie de 99.97% din acarieni, bacterii si alte particule fine si filtru de carbon activ care absoarbe mirosurile de la gatit, fumul si asa mai departe.

Folosind modul sleep, aparatul va va proteja somnul pe tot parcursul noptii. Presupune un mod de functionare silentios, timp in care asigura o calitate superioara a aerului.

Motorul condensatorului alternativ foloseste rulmenti de inalta precizie pentru a crea un flux de aer mai puternic, timp in care asigura o durata de viata mai mare decat motoarele clasice.

In zona superioara, purificatorul LEVOIT Core 300 True HEPA dispune de un display prin intermediul caruai puteti verifica nivelul calitatii aerului, puteti selecta viteza ventilatorului, puteti activa cronometrul, modul de noapte sau puteti bloca panoul de control. Cronometrul poate fi setat pentru 2, 4, 6 sau 8 ore.

Fluxul de aer inregistrat este de maxim 230 cm/h, iar nivelul de zgomot produs este incadrat in intervalul 24-50 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 36 cm inaltime, 22 cm latime si 22 cm lungime.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer LEVOIT Core 300 True HEPA este un dispozitiv foarte eficient prin intermediul caruia puteti mentine un aer mai curat si un mediu mai sanatos. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestuia, apreciaza faptul ca este silentios, usor de folosit, iar consumabilele au o durata de viata mare si un pret rezonabil. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: LEVOIT Core 300 True HEPA

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta purificare

9.7/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Display cu touch screen
  • Cronometru
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Purificator de Aer LEVOIT Core 300 True HEPA Review si Pareri pertinente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *