Purificator de aer AlecoAir P40 SMART Review si Pareri pertinente

Purificatorul de aer AlecoAir P40 SMART este un dispozitiv care tine la distanta factorii alergeni, virusurile si microbii, putand fi folosit in orice anotimp. Permite ventilarea si purificarea aerului din incapere creand un mediu mai placut, dar si mai sanatos.

AlecoAir P40 SMART este asemanator cu un ventilator stationar, oferind un design specific ce in include o unitate de centrifugare a aerului, permitand extragerea si dispersia aerului pe toata suprafata unde este amplasat. Din perspectiva modului in care este construit, va ajuta sa economisiti mult spatiu putand fi amplasat in orice colt al camerei. Este prevazut cu o carcasa din plastic ABS si o baza de sprijin circulara, oferind un design modern, de culoare alb mat. Fluxul de aer generat de ventilator este multidrectional si are un orificiu tip grila amplasat pe partea superioara a unitatii distribuind astfel aerul curat in incapere.

Panoul de control digital se afla in zona superioara si dispune de buton de pornire si oprire, dar si buton de reglare a functiei de ventilare. Ofera patru intensitati ale vitezei aerului, iar cu modul automat, purificatorul analizeaza calitatea aerului cu ajutorul senzorilor speciali realizand astfel ajustarile necesare in mod automat.

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART pareri

Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite – 2, 4 sau 8 ore.

In acelasi timp, modelul in discutie este prevazut cu functia Wi-fi ce va permite sa va conectati cu aplicatia Aleco Air prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Astfel, veti putea controla aparatul direct depe telefon sau tableta, chiar si de la distanta, monitorizand mai usor activitatea si realizand taote setarile dorite. Functia Smart Diagnosis identifica rapid aproblema orice problema de ordin functional inca din stare incipienta.

Purificatorul integreaza un senzor performant de tip PM2.5, ce transmite constant date referitoare la conditiile din jur in ceea ce priveste calitatea aerului, ajustand modul de functionare in functie de necesitati. Totodata, gratie tehnologiei Feedback puteti vizualiza calitatea aerului din camera, in functie de nivelul particulelor din aer. Astfel, aparatul afiseaza in timp real indicele IAI prin afisaj numeric si suplimnetar putem vizualiza si printr-o semnalizare color LED.

Functia de ionizare purifica toata grupa de factori alergeni care pot exista intr-un spatiu inchis, incepand de la praful fin pana la microorganisme sau virusuri. Debitul de aer inregistrat este cuprins intre 64 si 350 mc/h.

AlecoAir P40 SMART include cinci sisteme de filtrare avansate compuse din pre-filtru de praf, filtru HEPA care elimina pana la 99.97% din alergenii din aer cu dimensiuni de pana la 0.3 microni, filtru treu HEPA 13 cu strat Nano Silver urmat de filtrul NAno Protect carbon activ filtreaza aerul ce iese din unitate indepartand chiar si mirosurile neplacute, precum si particulele din aer precum praf, polen, mucegai, bacterii si asa mai departe. Mai mult decat atat, suprafata de filtrare beneficiaza de tratament PPT ce contine o componenta activa antimicrobiana ce impiedica dezvoltarea bacteriilor ce cauzeaza mucegai si miros neplacut.

Lampa UV permite neutralizarea in procent de 97.6% din germeni si bacterii din aer, care genereaza mirosurile neplacute din camera. Aceasta se afla in centrul filtrului si actioneaza direct asupra filtrului HEPA. Aerul care se intoarce in incapere este filtrat si igienizat. Lampa UV are o durata de viata mare, de peste 8000 de ore de functionare.

Din punct de vedere energetic, aparatul inregistreaza un consum cuprins intre 3.5-57 W/h doar cu functia de ventilare si 8.1-62 W/h cu lumina UV-C, ionizare. Aparatul poate fi folosit pentr incaperi cu suprafata de pana la 40 mp. In plus, este foarte silentios si poate fi folosit si pe timpul noptii, nivelul de zgomot inregistrat fiind cuprins intre 39.5-64 dB.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

AlecoAir P40 SMART este un purificator de aer eficient care reuseste sa asigure un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta aparatului si spun ca este intr-adevar un aparat bun. Pot monitoriza calitatea aerului mai usor, elimina praful si mirosurile foarte bine si paote fi programat foarte usor direct de pe telefon. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: AlecoAir P40 SMART

10

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Lampa UV-C
  • Functie Wi-fi
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *