AlecoAir P14 MINIO Review si Pareri despre purificator de aer cu filtru HEPA H13

0
(0)

AlecoAir P14 MINIO este un purificator de aer potrivit pentru incaperi mai mici ce reuseste sa elimine particulele nocive din aer si sa asigure un mediu mai curat si mai sanatos. Poate fi o solutie excelenta si pentru cei care se confrunta cu alergii respiratorii, insa mai multa detalii vom discuta in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer AlecoAir P14 MINIO prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu de depozitare. In zona superioara, se afla panoul de control ce va permite sa monitorizati indicatori importanti, dar si sa realizati toate setarile necesare. Acest model este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 15 mp si inregistreaza un debit al aerului de pana la 119 mc/h. In principiu, acesta este ideal pentru camera copiilor datorita faptului ca prezinta si lampa de veghe, dar si mod Sleep ce presupune stingerea indicatorilor luminosi si functionarea in regim silentios.

AlecoAir P14 MINIO review

Consulta oferta de pret actuala!

Aparatul integreaza un sistem de purificare in trei etape si anume:

  • Pre filtru lavabil – aerul din camera este captat si trecut mai intai prin pre-filtru care retine particulele mari de praf, scame, par de la animalele de companie, timp in care pregluneste durata de viata si a urmatoarelor filtre.
  • Filtru HEPA 13 – are capacitatea  de a retine si cele mai fine particule de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii si virusuri.
  • Filtru de carbon activ – are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute precum cele de tigara, de mancare, diversi compusi organici volatili si asa mai departe.

Rata de livrare a aerului curat – CADR sau Clean Air Delivery Rate descrie cantitatea de aer purificat ce poate fi furnizata de purificatorul de aer intr-o camera. In cazul acestui mode, rata de eliberare a aerului curat este de 95 mc/h.

Astfel, AlecoAir P14 MINIO va ajuta sa elimina poluantii veniti din exterior precum noxe, praf, pulbere etc, sa anihilati poluantii din interior precum fumul de tigara, mirosurile de mancare, agentii volatili, sporii de mucegai si formaldehidele, sa scapati de parul sau matreata de la animale, acarieni si alte microparticule si sa indepartati efectul neplacut al alergiilor la polen, praf, ambrozie etc.

Functia Timer permite presetarea aparatului pentru a functiona timp de 2, 4 sau 8 ore. Totodata, aveti posibilitatea de a selecta si treapta de viteza dorita, in acest sens, ventilatorul fiind prevazut cu patru trepte de putere.

In plus, este un dispozitiv silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 43 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 30 cm inaltime, 20 cm latime si 20 cm lungime avand o greutate de doar 2.4 kg.

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul AlecoAir P14 MINIO este un dispozitiv foarte bun, in general, pentru dormitoare prin prisma puterii pe care o ofera. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta dispozitivului si confirma faptul ca este un produs de buna calitate. Este usor de folosit si intuitiv, ideal pentru camere mai mici care isi face treaba cu succes. Dupa parerea lor este un aparat ce nu ar trebui sa lipseasca si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AlecoAir P14 MINIO

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sistem de filtrare complex
  • Lampa de veghe
  • Usor de folosit
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *