Sharp UA-HG30E-B Review si Pareri despre purificator de aer cu ionizare Plasmacluster

Sharp UA-HG30E-B este un purificator de aer modern dotat cu functii si sisteme moderne ce asigura o calitate imbunatatita a aerului. Asigura un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie.

Purificatorul de aer Sharp UA-HG30E-B include o unitate de ventilare a aerului ce permite sa extraga si sa disperseze aerului pe toata suprafata unde este amplasat. Pe langa functia de purificare, aparatul include si functia de umidificare pentru un confort cat mai bun.

Este echipat cu un rezervor cu indicator de nivel de 1.8 litri amplasat in spatele aparatului, putand face fata unei suprafete de pana la 21 mp. Din punct de vedere constructiv, va ajuta sa economisiti foarte mult spatiu, putand fi amplasat in orice colt al incaperii. Prezinta o carcasa realizata din palstic ABS si o baza de sprijin patrulatera cu un design modern de culoare neagra cu finisaj mat ce se incadreaza usor in orice decor.

Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional, garantand iesirea cu refulare spre spate a aerului la un unghi de 20 de grade, avand orificiu tip grila sus pentru a distribui aerul curat in camera.

Panoul de control cu indicator de calitate al aerului este localizat in partea superioara si permite oprirea si pornirea dispozitivului, seletarea nivelului de umiditate, verificarea calitatii aerului si realizarea altor setari. Senzorii din dotare masoara umiditatea din aer, dar si nivelul de poluare.

Cu functia timer puteti programa activitatea aparatului de la o ora pana la 12 ore. Cu functia de ionizare puteti porni procesul electric de ionizare al aerului, obtinand un aer bogat in ioni negativi, benefici pentru imbunatatirea sistemului imunitar si a circulatiei sangelui.

Modul de operare de noapte scade intensitatea luminii si a vitezei de ventilare, reducand in acest mod si nivelul de zgomot produs.

Functia Child Lock blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Cu functia de blocare pentru aer sanatos si alerta, aparatul se opreste automat cand senzorul sesizeaza a aerul din camera a devenit curat, semnalizand si prin semnal sonor. Viteza de ventilare si programarea de functionare este semnalizata prin LED-uri. Panoul de control prezinta un indicator LED ce avertizeaza atunci cand trebuie schimbat filtrul. Datorita senzorului performant tip PM2.5, transmite constant date privind conditiile din jur referitoare la calitatea aerului ajutand functionarea in functie de nevoi. Astfel, este mai usor sa monitorizati calitatea aerului in locuinta.

Aparatul prezinta trei trepte de ventilare si inregistreaza un debit de la 52 pana la 180 mc/h. Include un sistem de filtare complex prevauzt cu pre-filtru de praf si scame, filtru HEPA tip UZ-HG3HF care este unul dintre cele mai eficiente filtre disponibile de pe piata ce indeparteaza pan ala 99.97% din alergenii din aer inclusiv virusurile cu dimensiuni de pana la 0.1 microni. Filtrul HEPA cu strat Nano-silver urmat de filtrul Nano Protect carbon tip UZ-HG2DF filtreaza aerul care iese din unitate si de mirosuri neplaute retinand 99.9% dintre particulele din aer precum praf, polen, fum, bacterii, spori de mucegai si resturi de acarieni de praf cu marimi de 0.1 microni sau mai mari. Sistemul de filtrare tip HEPA este realizat din material hibrid consolidat. Suprafata de filtare prezinta tratament PPT ce contine o componenta activa antimicrobiana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor ce determina aparitia mucegaiului si a mirosurilor de pe suprafata filtrului.

De asemenea, prezinta si un filtru performant cu tehnologia unica Ion Plasmacluster si deodorizator proiectat pentru indepartarea mirosurilor nedorite si a microorganismelor. Sistemul Ion Plasmacluster ofera un aer mai curat in spatiul unde este amplasat dispozitivul, generand ioni pozitivi si negativi.

In ceea ce priveste eficienta energetica, Sharp UA-HG30E-B este un aparat economic ce inregistreaza intre 4.1 si 20 W/h doar cu functia de ventilare si intre 4.1 si 27 W/h cu functia de ionizare.

Dimensiunile dispozitivului in discutie sunt de 57 cm inaltime, 38 cm latime si 19.7 cm lungime, avand o greutate de 7.2 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Sharp UA-HG30E-B este un dispozitiv 2 in 1 – purificator si umidificator – performant, ce asigura o calitate imbunatatita a aerului si un mediu mai curat si mai sanatos. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba exact asa cum promite, iar acest lucru este resimtit pe deplin de persoanele alergice sau care se confrunta cu astm. Este usor de folosit, nu ocupa mult spatiu si presiune un mod de functionare silentios, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Sharp UA-HG30E-B

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare performant
  • Functie de umidificare
  • Functie de ionizare
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *