Purificator Heinner HPA-M205 | Review si Pareri utile

Heinner HPA-M205 este un purificator de aer care poate asigura o calitate imbunatatita a aerului si, implicit, un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Purificatorul Heinner HPA-M205 prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in incapere, fiind prevazut cu o carcasa din plastic alba. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul calitatii aerului, dar veti putea realiza si toate setarile dorite.

Heinner HPA-M205 review

Modelul in discutie inregistreaza un flux al aerului de pana la 205 mc/h, putand face fata unei incaperi cu suprafata cuprinsa intre 14 si 24 mp. Sistemul de filtrare din dotare cuprinse mai multe straturi, fiecare avand un rol bine definit pentru o purificare completa. De pilda, filtrul primar capteaza particulele mari de praf sau scame, filtru de carbon retine substantele nocive din aer si le descompune, inclusiv mirosuri, iar filtrul HEPA 13 absoarbe chiar si cele mai fine particule pentru o purificare completa si eficienta. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de generator de ioni negativi, ceea ce ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, cresterea capacitatii pulmonare, ameliorarea durerilor de cap si cresterea imunitatii impotriva alergiilor.

Dispozitivul dispune de patru trepte de viteza inclusiv turbo, pe care le veti adapta in functie de situatie. Modul sleep asigura un mod de operare foarte silentios, in timp ce luminile panoului de control vor fi diminuate, astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit.

Modul auto permite reglarea modului de functionare automat raportat la datele inregistrate din mediul inconjurator. In acest sens, purificatorul integreaza sennzor special ce indica nivelul calitatii aerului, transmitand constant feedback.

Cu functia de temporizare puteti programa aparatul pentru a functiona un anumit interval de timp – 2, 4, 6 sau 8 ore.

De asemenea, in momentul in care filtrele trebuie curatate sau schimbate, pe display veti fi notificati astfel incat aparatul sa poata functiona constant in parametrii optimi. In plus, functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentur ca cei mici sa nu poata deregla dispozitivul.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HPA-M205 este un purificator de aer eficient capabil sa asigure o purificare completa a aerului si un mediu mai sanatos. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca functioneaza excelent, elimina mirosuri si particule nocive din aer, iar acest lucru este confirmat si de cei care se confrunta cu diverse alergii respiratorii. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Heinner HPA-M205

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare complex
  • Generator ioni negativi
  • Sleep, Timer, Auto
  • Senzori calitate aer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *