Purificator de aer Tesla Smart Air Purifier Pro M | Review si Pareri utile

Tesla Smart Air Purifier Pro M este un purificator de aer modern care poate imbunatati nivelul calitatii aerului in timp util pentru un mediu mai curat si  mai sanatos. Daca este solutia potrivita si nevoilor voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Tesla Smart Air Purifier Pro M prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in camera. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza calitatea aerului, respectiv veti putea realiza setarile dorite. Mai mult decat atat, acesta poate fi controlat si de pe telefon gratie functiei Wi-fi integrate, aplicatia mobila fiind compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Totodata, acesta este o varianta potrivita pentru suprafete de pana la 25 mp.

Tesla Smart Air Purifier Pro M reviewModelul in discutie integreaza lampa UV cu catod rece ce are o lungime de unda de 253.7 nm avand capacitatea de a elimina eficient o gama variata de bacterii si virusuri, inhiband dezvoltarea lor. Generatorul de ioni negativi elimina mirosurile neplacute avand o capcaitate de absorbtie buna. Totodata, sistemul de filtrare include si o serie de filtre performante: filtrul de carbune activ ce absoarbe compusii organici volatili, mirosurile nepalcute si gazele poluante, filtrul HEPA care capteaza particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii, prefiltrul de plasa care blocheaeza particulele fibroase de 2.5 mm putand fi si spalat si filtrul fotocatalizator care degradeaza formaldehida, toluenul, xilenul, TVOC si alti poluanti.

Tesla Smart Air Purifier Pro M ofera mod de functionare automat sau manual. Folosind aplicatia mobila puteti realiza diverse setari sau puteti sa il lasati sa isi faca treaba singur. Fiind dotat cu senzor de calitate a aerului, acesta poate monitoriza constant conditiile din camera si isi poate regla setarile in functie de caz.

Aparatul inregistreaza un flux de aer de pana la 210 mc/h, iar nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 20-54 dB, in functie de treapta de putere.

Dimensiunile acestuia sunt de 53.5 cm inaltime, 34.7 cm latime si 17.5 cm lungime, avand o greutate de 5.2 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Tesla Smart Air Purifier Pro M este un aparat inteligent care poate tine la distanta toate particulele poluante oferind un mediu mai curat si sanatos. Cumparatorii sunt de paree ca au facut o alegere inspirata, mai ales, cei care se confruntau cu diverse alergii respiratorii. Este usor de setat atat direct de pe panoul de control, cat si din aplicatia mobila, restabileste nivelul calitatii aerului in timp util si asigura un mod de functionare silentios. Sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla Smart Air Purifier Pro M

10

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare peformant
  • Lampa UV, Generator de ioni negativi
  • Functie Wi-fi
  • Senzor detectare calitate aer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *