Purificator Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A | Review si Sfaturi utile

Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A este un dispozitiv performant pregatit sa imbunatateasca nivelul calitatii aerului si sa elimine toate particulele care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Daca este solutia ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A prezinta un design elegant, iar constructia sa a fost special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in camera unde este folosit. Puteti controla aparatul simplu si comod folosind telecomanda din dotare ce ofera un meniu foarte intuitiv.

Aparatul integreaza filtru de carbon activ ce are capacitatea de a elimina gazele. In acelasi timp, filtru HEPA H13 din dotare retine pana la 99.95% dintre particulele de pana la 0.1 microni. In plus, tehnologia Air Multiplier proiecteaza apoi aerul purificat si umidificat in incapere, pentru o senzatie de racorire atunci cand este necesar.

Puteti seta dispozitivul pentru functionare automata sau manuala. Daca optati pentru prima varianta, trebuie doar sa realizati setarile dorite, iar de respectul se va ocupa el. Pe de alta parte, in modul manual, ecranul LCD indica momentul in care trebuie sa cresteti fluxul de aer,  pentru a atinge mai usor obiectul dorit. Pentru a imbunatati performantele aparatului, asezati aparatul cat mai departe de curenti, opriti incalzirea casei sau a unitatilor de aer conditionat.

Modelul in discutie are capacitatea cu ajutorul senzorilor de a analiza constant calitatea aerului identificand rapid particulele poluante pentru a intra numaidecat in actiune. In plus, pe display puteti verifica nivelul calitatii aerului in timp real.

Modul nocturn este excelent pentru cei care au nevoie de aparat si pe timpul  noptii, fara sa le perturbe somnul. Practic, afisajul este estompat, iar aparatul va functiona in regim silentios. In plus, timer-ul permite presetarea intervalului de functionare intre 15 minute si 9 ore.

Modu difuz permite devierea fluxului de aer prin spatele produsului, pentru a purifica si umidifica fara a racori, atunci cand nu este necesar.

Control Jet Axis se refera la cele doua oscilatoare din d otare care conduc fluxul de aer catre cele doua orificii la un unghi de 90 de grade. Astfel, proiecteaza fluxuld e aer separat sau concomitent, in functie de modul de operare ales.

Pentru performante bune si constante in timp, filtrul trebuie schimbat. Iar atunci cand este cazul, veti fi notificati. In plus, toata operatiunea este foarte usor si rapid de facut.

Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A este un purificator de aer excelent pentru incaperi cu suprafete de pana la 41 W si asigura un flux de aer de pana la 350 litri pe secunda. Este usor de folosit si foarte practic si eficient in orice locuinta. Dimensiunile acestuia sunt de 92.5 cm inaltime si 31.2 cm lungime, avand o greutate de 8.29 de kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A este un dispozitiv ultra-performant ce asigura un mediu mai sanatos intregii familii. Cumparatorii sunt foarte incantati de aparat si sustin ca este extrem de util mai ales daca aveti probleme respiratorii sau poate chiar astm, efectul resimtindu-se din plin. Este excelent si pentru incaperi mai mari, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Dyson Humidify+Cool Autoreact PH3A

10

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem de filtrare avansat
  • Timer, Night mode, Ventilator
  • Mod automat, mod manual
  • Air multipler

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *