Purificator Heinner HPA-M230 | Review si Recomandari

0
(0)

Heinner HPA-M230 este un purificator de aer care poate asigura un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Elimina particulele nocive din aer, dar poate tine la distanta chiar si mirosurile neplacute. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Purificatorul Heinner HPA-M230 beneficiaza de o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in incapere integrandu-se usor in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite, puteti monitoriza calitatea aerului, dar si verifica cei mai importanti indicatori pentru buna functionare a aparatului. Acest dispozitiv este recomandat pentru incaperi cu suprafete de 16-24 de mp. Il puteti muta fara probleme dintr-un loc in altul pentru a il folosi in mai multe camere.

Aparautl are la baza sistem de filtrare multiplu compus din mai multe straturi: filtrul primar care retine particulele mari de praf si scame, filtrul de carbon ce retine substantele nocive din aer si le descompune, precum si mirosurile neplacute, gazele etc si filtru HEPA care are capacitatea de a capta particulele mici de prfa, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, generatorul de ioni negativ contribuie deopotriva la o calitate superioara a aerului pentru un mediu cat mai mcurat si mai sanatos.

Purificatorul Heinner pune la dispozitie patru trepte de viteza, inclusiv turbo, pe care le veti adapta in functie de conditiile din incapere. Un mod de functionare foarte util este cel sleep care asigura aparatului un mod de operare silentios. Modul auto permite reglarea automata a modului de functionare in functie de conditiile detectate in mediul inconjurator cu ajutorul senzorilor. In plus, tot acesti senzori vor fi cei care va vor transmite in timp real date referitoare la nivelul calitatii aerului din locuinta.

Functia de temporizare permite presetarea aparatului pe intervale orare si oera posibilitatea de a il programa pentru 2, 4, 6 sau 8 ore. In plus, la nivelul panoului de control veti fi notificati atunci cand filtrul trebuie curtat sau schimbat, pentru a nu altera astfel performantele aparatului si pentru a va bucura de aceea eficienta constanta in timp.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HPA-M230 poate fi un dispozitiv de mare folos care face diferenta in orice locuinta cu conditia de a respecta suprafata maxima pentru care a fost proiectat. Cumparatorii confirma si apreciaza eficienta dispozitivului sustinand ca face o treaba excelenta, asa cum de altfel se si asteptau. A curatat aerul de praf si particule poluante, a indepartat rapid mirosurile neplacute, iar acest lucru a fost sesizat chiar si de catre persoanele cu diverse alergii respiratorii. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HPA-M230

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru compus din mai multe straturi
  • Generator de ioni negativi
  • Senzor nivel calitate aer
  • Sleep, Auto, Temporizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *