Purificator de aer Electrolux PA91-604GY | Review si Pareri pertinente

Electrolux PA91-604GY este un purificator de aer special proiectat pentru a face fata chiar si incaperilor mai mari, asigurand o filtrare excelenta a aerului pentru un mediu mai curat si mai sanatos. Este un dispozitiv care poate fi folosit in orice anotimp, asigurand un mod de operare eficient si economic.

Acesta este similar cu ventilatorul stationar, avand un design specific ce consta intr-o unitate de centrifugare a aerului ce permite dispersarea acestuia pe toata suprafata unde este asezat. Din punct de vedere constructiv, aparatul a fost special gandit pentru a nu ocupa mult spatiu putand fi asezat in orice colt. Prezinta o carcasa realizata din plastic ABS si o baza de sprijin circulara, oferind un design modern de culoare argintie.

Fluxul de aer generator de ventilator este multi-directional si beneficiaza de un orificiu tip grila amplasat in partea superioara a unitatii unde este distribuit aerul curat in incapere.

Panoul de control prevazut cu butoane touch se afla in partea superioara a aparatului si permite realizata facila a tuturor setarilor. Aveti posibilitatea de a regla modul de functionare, dar si intensitatea ventilatorului. Astfel, ptueti opta pentru una dintre cele noua viteze disponibile in functie de necesitate. Totodata, puteti seta aparatul pentru a functiona in regim automat sau in regim de noapte ce asigura un mod de operare silentios.

Tot la nivelul panoului de control se afla si niste LED-uri de semnalizare foarte utile. Aceasta va poate ajuta sa monitorizati mai usor si durata de viata a filtrului afisand pe display o pictorgrama grafica.

Electrolux PA91-604GY a fost special proiectat pentru o functionare de durata, iar pe display pot aparea si coduri de eroare. Astfel, functia de diagonosticare inteligenta care a fost implementata semnalizeaza orice problema aparuta printr-un cod specific. Functia Child Lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Mai mult decat atat, functia Feedback transmite informatii in timp real referitoare la calitatea aerului din camera. Prin urmare, aparatul se ne va arata indicele IAI printr-un cod de culoari, dar si prin afisaj numeric. Culoarea verde indica o calitate excelenta a aerului, iar culoarea maro o calitate foarte slaba.

Aparatul poate fi controlat fie prin intermediul panoului de control, fie folosind smartphone-ul. Pentru un control inteligent folosind telefonul, va trebui sa descarcati aplicatia Air Electrolux ce va va permite sa monitorizati activitatea aparatului, sa verificati oricand calitatea aerului si chiar sa realizati toate setarile dorite.

Purificatorul integreaza senzor performant de tip PM 2,5 ce transmite constant date referitoare la calitatea aerului din casa, ce sunt combinate cu datele privind poluarea exterioara si incarcatura de polen pentru o imagine de ansamblu. Senzoul Pure Sense are capacitatea de a monitoriza si temperatura, umiditatea, concentratia gazelor si a mirosurilor din aer si pe baza analizei realizate de procesar, va regla in mod auotmat viteza ventilatorului cand detecteaza fie si cea mai mica schimbare a parametrilor.

Aparatul ventileaza aerului din incapere cu o viteza maxima de 7 m/s si cu un debit maxim de 620 mc/h. Circulatia aerului 3D cu fanta de evacuare a aerului elicoidala, are capcaitatea de a curata aerul dintr-o camera de 20 de mp in mai putin de sase minute.

Purificatorul Electrolux PA91-604GY prezinta cinci etape de filtrare si anume: prima etapa consta intr-un pre-filtru de praf alcatuit dintr-o plasa fina din plastic si care imbraca pe exterior tot cilindrul de filtlrare. Aceasta plasa din inox poate fi curatata regulat prin aspirare si poate fi folosita pe intreaga perioada de viata a filtrului. Urmeaza a doua etapa ce consta intr-un filtru din sticla cu suprafata tratata cu fosfat de argint, unde ionii de argint incarcati pozitiv reactioneaza cu bacteriile incarcate cu sarcina negativa, distrugandu-le echilibrul electrolitic ceea ce conduce la distrugerea peretiloro celulari si neutralizarea activitatii enzimatice a acestora. Filtrul etstat in conformitate cu standardul GB2155.2-2010 are capacitatea de a elimina 99% dintre bacterii precum Staphylococcus Aureus; Escherichia Coli; Legionella Pneumophila sau Serratia Marcescens. In plus, sistemul de filtare Ion Pure mentine eficienta gratie structurii pe toata durata de functionare a filtrului. Cea de-a treia etapa este reprezentata de o plasa fina din inox ce imbraca pe exterior tot cilindrul de filtrare. A patra etapa consta in filtrul Nano Protect din carbon activ foarte poros ce filtreaza aerul care iese din unitate, mirosurile neplacute si 99.95% dintre particulele din aer cum ar fi praful, fumul, polenul, bacteriile, sporii, mucegaiul, praful etc. In plus, suprafata de filtrare beneficiaza de tratament PPT ce contine o componenta activa antimicrobiana ce impiedica dezvoltarea bacteriilor care determina aparitia mucegaiului si a mirosurile neplacute pe suprafata filtrului. Filtrul HEPA asigura un nivel ridicat al calitatii aerului, in timp ce functia de ionizare permite neutralizarea fumului si a mirosurilor neplacute.

In ceea ce priveste consumul, este un model economic inregistrand intre 4-41 Wh. Este un model potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 52 mp. Debitul de aer ventilat cu noua viteze este de maxim 620 mc/h. Acest aparat este certificat AHAM – Asociatia producatorilor de aparate electrocasnice pentru capacitatea de a indeparta fumul de tutun, praf, polen si asa mai departe. Mai mult decat atat, presupune un mod de operare foarte silentios pe cea prima treapta a ventilatorului inregistrand 17 dB, iar pe cea mai puternica 49 dB.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 72.5 cm inaltime, 31.5 cm latime si 31.5 cm lungime, avand o greutate de 8.9 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Electrolux PA91-604GY este un model care se descurca eficient reusind sa asigure o purificare completa a aerului din locuinta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba cum promite, iar performantele obtinute sunt de departe de apreciat. O schimbare a calitatii aerului au resimtit-o din plin si cei care se confruntau cu probleme respiratorii si pot confirma ca acest aparat poate face diferenta. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux PA91-604GY

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 5 nivele de filtrare
  • Senzori avansati
  • Wi-fi
  • Ideal si pentru spatii mai mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *