Purificator Toshiba CAF-X33XPL, CADR 200 m3/h | Review si Pareri utile

0
(0)

Toshiba CAF-X33XPL este un model de purificator de aer potrivit pentru uz casnic care poate asigura o calitate foarte buna a aerului, reusind sa elimine eficient toate particulele  nocive din aer. Totodata, gratie manerului ergonomic si a rolelor de trasnport din dotare, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul fara efort.

Toshiba CAF-X33XPL reviewPurificatorul de aer Toshiba CAF-X33XPL beneficiaza de o constructie compacta special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in incaperea unde este amplasat. In partea de sus, gasim panoul de control prevazut cu butoane prin intermediul caruia puteti realiza foarte usor toate setarile dorite.

Acesta are la baza tehnologia cu ionizare negativa si prezinta trei straturi diferite de filtrare ce vor reusi sa retina eficient particulele de praf, poluare, polen, precum si bacteriile, virusurile, alergenii si mirosurile neplacute. Filtrul inovator HEPA 4 in 1, permite o curatare completa a aerului, astfel ca intreaga familie se va putea bucura de un mediu mai curat si mai sanatos. In acelasi timp, functia de ionizare genereaza ioni negativi ce conduc la eliminarea poluarii din camera, fiind benefica pentru cei care se confrunta cu alergii la praf, mucegai sau diverse bacterii. Practic, sistemul de filtrare este compus din prefiltru, filtru HEPA si filtru de carbon.

Toshiba CAF-X33XPL pareri

O functie foarte utila integrata la nivelul acestui aparat este cea de Sleep Mode care va permite sa folositi aparatul chiar si pe timpul noptii, dar fara a va deranja somnul. Astfel, acesta va oferi un mod de functionare extrem de silentios, iar luminile de la nivelul panoului de control vor fi mai slabe.

La nivelul panoului de control veti mai gasi si un indicator care va va instiinta atunci cand filtrul trebuie schimbat pentru a nu afecta performantele aparatului. Acest lucru este foarte usor de facut si il puteti face fara nicio problema singuri acasa.

De asemenea, purificatorul Toshiba CAF-X33XPL beneficiaza si de functia de timer ce permite programarea aparatului pentru a isi incheia activitatea automat dupa un anumit numar de ore pe care il veti stabili voi. In situatiile in care poluarea atinge un nivel ridicat si in casa si doriti o purificare mai rapida, puteti activa numaidecat functia turbo care intensifica activitatea aparatului. Pe de alta parte, pentru ca cei  mici sa nu poata deregla aparatul a fost implementata si functia blocare pentru copii care dezactiveaza panoul de control.

Acest model de purificator de aer este recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 24 mp, valoare calculata la o inaltime standard de 2.5 metri. Prezinta o putere maxima de 50 W si un flux de aer de 200 mc/h. Nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 22 si 52 dB, cea dintai valoare fiind inregistrata pe modul sleep, iar cea din urma in momentul in care activati functia Turbo.

Dimensiunile aparatului sunt de 50 cm inaltime, 32.5 cm latime si 17.5 cm lungime, avand o greutate de 5.7 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Toshiba CAF-X33XPL poate fi o alegere inspirata in materie de purificatoare de aer care reuseste sa elimine foarte bine particulele nocive din aer beneficiind de un sistem de filtrare complex. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de eficienta acestui dispozitiv si sustin ca isi face treaba eficient, beneficiaza de o constructie bine realizata, este usor de utilizat si foarte practic. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Toshiba CAF-X33XPL

9.9

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Filtru 3 in 1
  • Functie de ionizare
  • Timer, Child Lock
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *