Purificator de aer Sharp UA-PN1E-W | Review si Pareri utile

Purificator de aer Sharp UA-PN1E-W

Sharp UA-PN1E-W este un purificator de are care are capacitatea de a tine sub control particulele poluante din aer oferind un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Purificatorul de aer devine o necesitate indeosebi in orasele sau zonele in care nivelul de poluare este crescut, dar si in locuintele unde unul sau mai multi membrii ai familiei se confrunta cu alergii respiratorii sau chiar cu astm.

Purificatorul de aer Sharp UA-PN1E-W  prezinta o carcasa realizata din plastic, iar structura sa a fost special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in camera unde va fi amplasat. In zona superioara se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza setarile dorite, puteti verifica indicatorul luminos pentru pornit sau opri plasma.

Sharp UA-PN1E-W review

Aparatul dispune de sistem de filtare cu doua niveluri si anume: prefiltru, filtru de colectare praf si filtru odorizant. Ofera trei setari pentru reglarea vitezei si anume: max, mediu si scazut. Tehnologia Plasmacluster Ion emite atat ioni pozitivi, cat si ioni negativi ce distrug virusurile, bacteriile, alergenii si mucegaiul, indeparteaza mirosurile neplacute si electricitatea statica.

Sharp UA-PN1E-W pareri

In principiu, acest model poate purifica foarte bine aerul intr-o incapere cu suprafata de pana la 10 mp. Fluxul de aer inregistrat pe cea mai joaca treapta este de 18 mc/h, iar pe cea mai puternica 90 mc/h.

Avand in vedere capacitatea acestuia, poate fi o alternativa excelenta pentru dormitoare, iar datorita greutatii de doar 2 kg, il puteti transporta extrem de usor dintr-o camera in alta. In plus, dimensiunile sale sunt de 33 cm inaltime, 19 cm latime si 19 cm lungime.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Sharp UA-PN1E-W este un purificator de aer cu sistem de filtrare eficienta care reuseste sa faca fata cu succes particulelor nocive din aer oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Cumparatorii confirma faptul ca este un dispozitiv care isi face treaba in parametrii optimi, cei mai mult achizitionandu-l pentru dormitoare, insa au fost si persoane care l-au cumparat pentru birouri mai mici. Pentru nevoile sale a fost alegerea corecta al  carei raport calitate/pret il considera avantajos.

Recenzii pe scurt: Sharp UA-PN1E-W

9.7

Raport calitate-pret

9.5/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.5/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 niveluri de filtrare
  • Sistem de ionizare
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *