Purificator Blueair Classic 480i Smart Wi-Fi – Review detaliat si Recomandari

Blueair Classic 480i este un purificator de aer ultra-performant, pregatit sa imbunatateasca nivelul de calitate al aerului din locuinta, oferind functii moderne pentru performante pe masura. Il puteti folosi in orice fel de incaperi, de la dormitoare, living-uri sau chiar birouri, singura conditie fiind aceea ca suprafata incaperii unde este amplasat sa nu depaseasca 40 mp.

Purificatorul de aer Blueair Classic 480i dispune de trei trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de necesitate. Sistemul de filtrare din dotare este alcatuit din filtrul HEPA si Filtru de carbon, avand astfel capacitatea de a indeparta eficient virusurile, bacteriile, acarienii, substantele nocive, parul provenit de la animalele de companie, mucegaiul, fumul si alte mirosuri neplacute. Aerul va fi purificat si reimprospatat, iar tu te vei bucura de un  mediu mai curat.

O tehnologie inovativa si foarte interesanta a acestui model se refear la Wi-fi care permite conectarea la internet si controlarea aparatului direct de pe telefon sau tableta. Astfel, vei fi notificat cand este necesara schimbarea filtrului, puteti activa modul de functionare automat sau puteti anticipa periodele cu aer poluat pentru a realiza setarile necesare. De asemenea, puteti verifica oricand calitatea aerului din locuinta, veti fi atentionati cand nivelul de poluare a crescut semnificativ ori puteti activa modul noapte ce ofera o functionare silentioasa, iar lumina LED-urilor va putea fi reglata manual in functie de preferinte pentru a nu va perturba somnul.

Consumul energetic nu este unul mare, astfel ca din acest punct de vedere nu va trebui sa va faceti griji. De asemenea, nivelul de zgomot produs este si el destul de redus, pe cea mai slaba treapta de putere  inregistrand 32 dB, iar pe cea mai puternica 52 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59 cm inaltime, 27.5 cm latime si 50 cm lungime avand o greutate de 15 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Blueair Classic 480i este un purificator de aer foarte bun, ce reuseste sa elimine orice particula nociva din aer, lasand un aer mai proaspat si mai curat. Cumparatorii sunt si ei foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza in parametrii optimi. Foarte rapid a reusit sa reimprospateze aerul, iar faptul ca il pot controla de pe telefon li s-a parut dea dreptul ingenios. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Blueair Classic 480i

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie Wifi
  • Senzor calitate aer
  • Filtru HEPA si Filtru Carbon
  • Mod auto, Mod noapte

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *