Purificator de aer si Umidificator Stadler Form Robert : Review si Pareri pertinente

Purificatorul de aer Stadler Form Robert poate fi aparatul potrivit pentru a imbunatati calitatea aerului din locuinta, oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Este ideal si pentru persoane care sufera sau sunt predispuse sa dezvolte diverse alergii. In plus, poate fi folosit si pe post de umidificator, astfel, daca ai probleme cu aerul uscat din casa, aparatul poate rezvola.

Stadler Form Robert este un model recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 80 mp. Functia timer permite setarea activitatii aparatului in functie de programul vostru. Prezinta patru trepte de viteze si inregistreaza un consum scazut de 7-30 W, in functie de treapta pe care este setat.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa retina eficient particulele din aer, datorita unor discuri rotative, amplasate in interiorul unitatii, fiind eficient si pentru persoanele care sufera de diverse alergii. In plus, filtrul din dotare se poate desata si poate fi spalat. Partea si mai interesanta se refera la functia de auto-curatare ce va ajuta la mentinerea unor performante constante. In plus, aparatul nu trebuie dezasamblat, ci trebuie doar sa porniti respectiva functie.

Cu ajutorul higrostatului digital, puteti seta gradul de umiditate din incapere. Nivelul umiditatii este indicat prin intermediul LED-urilor amplasate intuitiv in partea superioara a aparatului, oferind usurinta in utilizare.

Modul automat permite oprirea automata a unitatii in momentul in care nu mai exista apa in rezervor. De asemenea, puteti folosi aparatul si noaptea, selectand modul de noapte pentru a diminua LED-urile in momentul functionarii aparatului.

Rezervorul din dotare unde veti adauga apa are o capacitate de 6.3 litri. Capacitatea de evaporare este de  g/h.

Totodata, nu este un aparat zgomotos, insa nivelul zgomotului poate varia in functie de treapta selectata. Pe cea mai mica treapta inregistreaza 27 dB, iar pe cea mai puternica 56 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 47.1 cm inaltime, 23.5 cm latime si 32.1 cm lungime, avand o greutate de 8.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Stadler Form Robert poate fi o alegere foarte buna, mai ales, pentru spatii mari, jucand atat rolul de purificator, cat si de umidificator. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere foarte buna, iar cei care sufereau de alergii au fost chiar placut surprinsi. Cei din urma sustin ca de cand folosesc acest aparat dorm mult mai bine noaptea, caci, din cauza alergiilor aveau senzatia ca se sufoca. De asemenea, nu este foarte zgomotos, este usor de setat si foarte util in orice locuinta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Stadler Form Robert

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru suprafete mari
  • Oprire automata, Umidificator
  • 4 trepte + Turbo
  • Zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *