Purificator Philips AC2959/53 : Review si Pareri obiective

Purificator Philips AC2959/53

Purificatorul Philips AC2959/53 poate imbunatati realmente nivelul calitatii aerului din locuinta, fiind o varianta foarte buna. Este o varianta excelenta si pentru persoanele cu probleme respiratorii, alergii, beneficiind de tehnologii de ultima generatie.

Philips AC2959/53 este un model potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 39 de metri patrati. In acelasi timp, dispune de o putere maxima de 39 mp. Datorita filtrului Caron activ si NanoProtect, aparatul are capacitatea de a indeparta in proportie de 99.97% din alergenii existenti in aer. In plus, asigura o purificare automata inteligenta caci tehnologia implementata detecteaza in timp real si elimina principalele amenintari din aer: particule si gaze nocive, precum si alergeni. Puteti alege unul dintre cele patru moduri de functionare disponibile si anume: Automat, Nocturn, Delicat si Turbo.

In plus, filtrul prezinta trei straturi astfel ca prefiltrul are capacitatea de a retine praful si parul, filtrul de carbon elimina gazele si mirosurile neplacute, iar filtrul NanoProtect HEPA indeparteaza chiar si cele mai fine particule din aer. Totodata, beneficiaza de un indicator inteligent ce arata stadiul filtrului, putand vedea astfel ce cantitate de substante poluante au fost retinute, dar si durata de viata a filtrului din dotare.

Purificarea aerului cu acest dispozitiv se realizeaza mai usor decat te-ai fi asteptat. Astfel, folosit intr-o camera de aproximativ 20 de metri patrati, a reusit sa purifice aerul in doar noua minute.

O alta tehnologie inovativa este cea Wi-fi ce permite astfel controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil instaland aplicatia Clean Home+. Fie ca te afli acasa sau la birou, poti porni oricand aparatul cu ajutorul telefonului si poti realiza toate setarile dorite. Mai mult decat atat, partea si mai interesanta este ca poti realiza si comenzi vocale pentru a controla aparatul.

Daca se impune utilizarea purificatorului Philips AC2959/53 si pe timpul noptii, ideal ar fi sa activezi modul nocturn. De ce? Fiindca luminile afisajului sunt estompate, iar aparatul va presupune un mod de functionare cat mai silentios, astfel incat sa  nu iti perturbe in nicio maniera somnul.

Modul delicat ofera si el o functionare silentioasa, pe parcursul zilei, oferind o briza naturala, ceea ce iti va permite sa citesti in liniste sau chiar sa te odihnesti in timp ce respiri un aer curat si sanatos.

In principiu, nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 30 si 65 dB, in functie de modul in care este setat. Sigur ca devine mai galagios daca activand modul turbo si mai silentios folosind modul nocturn sau delicat.

In ceea ce priveste design-ul, fara doar si poate, discutam despre un produs extrem de modern si elegant, care se va integra in orice fel de decor. In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu butoane tactile, fiind foarte usor de folosit. Dimensiunile acestuia sunt de 65.2 cm inaltime, 33 cm latime si 33 cm lungime, avand o gerutate de 6.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC2959/53 este o varianta extrem de buna, capabila sa depaseasca performantele multor variante de purificatoare existente pe piata si chiar daca pretul acestuia poate fi putin mai mare, cu siguranta diferenta este justificata de tehnologiile inovatoare. Cumparatorii sunt extrem de incantati de el si declara ca a meritat fiecare banut. Intr-adevar, isi face treaba eficient asa cum promite, fiind un aparat foarte bun, dar si foarte usor de folosit. Apreciaza existenta mai multor moduri de operare, dar mai ales, faptul ca il pot controla de oriunde de pe telefon, fara sa fie prezenti la domiciliu. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Purificator Philips AC2959/53

Review pe scurt: Philips AC2959/53

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare ultra-performant
  • Patru moduri de operare: Automat, Nocturn, Delicat si TUrbo
  • Poate fi controlat si de pe telefonul mobil de oriunde
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *