Purificator Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials | Review si Pareri utile

0
(0)

Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials este un purificator de aer al carui rol este acela de a tine la distanta alergenii, microbii si virusurile, oferind un aer mai curat in locuinta. De asemenea, dispune si de functia de ventilare, creand o atmosfera mai placuta. In plus, cele mai mari avantaje ale unor astfel de dispozitive consta in costurile reduse si consumul energetic destul de scazut.

Purificatorul de aer Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials presupune extragerea si dispersarea aerului pe toata suprafata in incaperea unde este amplasat. Din punct de vedere constructiv, aparatul poate fi asezat si in spatii mai restranse, fiind special gandit pentru a nu ocupa spatiu. Prezinta o carcasa din plastic ABS si o baza de sprijin circulara, oferind un design modern.

Fluxul de aer generat este multi-directional, aparatuld ispunand de orificiu tip grila montat in partea superioara a unitatii distribuind aerul curat in incapere.

Panoul de control se afla in partea superioara si dispune de buton tactil Power ce permite oprirea sau pornirea aparatului, dar si un buton tactil cu functia de ventilare. Folosind acest panoul de control poti seta viteza ventilatorului in functie de cele trei trepte disponibile. Folosind functia de blocare pentru aer sanatos si alerta, aparatul se opreste automat cand senzorul detecteaza o caltiate buna a aerului din camera. Viteza de ventilare si programarea de functionare este semnalizata si de LED-urile din dotare. Funcita timmer permite setarea intervalului cand aparatul incepe sa functioneze putand opta pentru 1, 2, 4 sau 8 ore. De asemenea, panoul de control este prevazut si cu indicator de saturatie filtru, care la intervale regulate avertizeaza utilizatorului cand filtru sau prefiltrul trebuie curatate sau inlocuite.

Functia child lock presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Debitul aerului in functie de treapta de viteza setata porneste de la 150 mc/h si poate ajunge pana la 230 de mc/h.

In acelasi timp, Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials presupune filtrarea aerului in trei pasi, sistemul de filtrare fiind compus din pre-filtru de praf, filtru HEPA H13 care are rolul de a indepartea pana la 99.9% din particulele nocive din aer si filtru din carbon activ care neutralizeaza mirosurile neplacute.

In ceea ce priveste consumul, purificatorul Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials este un model eocnomic, ce inregistreaza intre 20-50 W/h.Este destinat spatiilor inchise cu suprafete cuprinse intre 15 si 90 mp. In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios, insa nivelul acestuia depinde si de viteza setata. Astfel ca pe prima treapta de viteza inregistreaza 20 dB, iar pe cea mai puternica 45 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 52 cm inaltime, 32 cm latime si 19.2 cm lungime avand o greutate de 5.3 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials este o varianta de purficator de aer foarte convenabila ca pret, ce reuseste sa asigure o calitate mai buna a aerului cu un minim de efort. Cumparatorii sustin ca este un produs reusit, de care aveau mare nevoie si despre care pot spune ca isi face treaba eficient. In plus, nu ocupa  mult spatiu, este usor de setat, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta PU2530F0 PURE AIR Essentials

9.7

Raport calitate-pret

9.5/10

Eficienta purificare

9.7/10

Functii incluse

9.6/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 niveluri de filtrare
  • 3 trepte de viteza
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *