Purificator de aer Samsung AX34R3020WW/EU cu senzor de praf si miros | Review & Pareri

Calitatea aerului este esentiala pentru sanatatea respiratorie, de aceea este foarte important sa alegem dispozitivele potrivite care sa ne asigure un mediu mai curat si mai sanatos. Samsung AX34R3020WW/EU poate fi un real ajutor in acest sens, dar mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile.

Purificatorul de aer Samsung AX34R3020WW/EU este asemanator cu un ventilator stationar avand und esign specific si incluzand o unitate ce de centrifugare a aerului care permite extragerea si dispersarea aerului pe toata suprafata unde este amplasata. Din punct de vedere al constructiei, aparatul ajuta la economisirea spatiului putand fi amplasat cu usurinta in orice incapere. Prezinta o carcasa din plastic ABS si o baza de sprijin patrulatera, oferind un design modern ceeac e il face usor de integrat in orice decor.

Fluxul de aer generat este mult-directionat, aparatul fiind prevazut cu orificiu tip grila montat pe partea superioara a unitatii pentru a distribui aerul curat cat mai bine in incapere.

Panoul de control digital se afla in partea superioara a aparatului si este prevazut cu buton tactil de pornire sau oprire si buton tactil cu functia de ventilare. De asemenea, puteti selecta modul de functionare si viteza de ventilare. Puteti alege trei intensitati diferite ale vitezei aerului: 1, 2 sau 3. In ceea ce priveste modul de functionare, aparatul poate functiona cu viteza de ventilare inr egim de noape ori cu viteza de ventilare in regim auto, oferind confort atat ziua, cat si noaptea. Fluxul de aer gennerat este dirctionat pe o arie mai mare, optimizand astfel activitatea aparatului.

Pentru activarea functiiei Auto trebuie sa apasati in mod repetat buton cu functia respectiva, activand astfel higrostatul. Functia de blocare pentru aer sanantos si alerta presupune oprirea automata a aparatului cand senzorul din dotare sesizeaza ca aerul din incapere a fost purificat semnalizand printr-un semnal sonor. Viiteza de ventilare si programarea de functionare este semnalata si de LED-urile din dotare.

De asemenea, panoul de control este prevazut si cu indicator de saturatie a filtrului, iar la intervale regulate de timp, veti fi avertizati cand trebuie curatat pre-filtrul sau inlocuit filtrul de carbune activ.

Samsung AX34R3020WW/EU beneficiaza de senzori perforamnti de tip PM2.5, VOC&Light avand capacitatea de a transmite constant date referitoare la conditiile din jur cu referire la calitatea aerului si a luminii din camera, realizand ajustarile necesare in functie de nevoile utilizatorului.

In acelasi timp, aparatul ofera informatii utile referitoare si la calitatea aerului din locuinta. Astfel, puteti monitoriza calitatea aerului din interior gratie senzorului special, ce are capacitatea de a inregistra si cele mai usoare schimbari ale calitatii aerului. Acest aspect poate fi verificat si prin intermediul senzorilor, astfel incat culoarea albastra semnifica o calitate excelenta a aerului, iar cea rosie o calitate foarte slaba.

Functionand in regim automat, senzorul monitorizeaza permanent calitatea aerului, iar pe baza analizei realizate de procesor va regla automat viteza ventilatorului si va mentine o calitate buna a aerului. Debitul de aer inregistrat este cuprins intre 180 si 264 mc/h.

Purificatorul Samsung AX34R3020WW/EU dispune de sistem de filtrare avansat format din trei elemente: pre-filtru de praf, filtru HEPA H13 care indeparteaza pana la 99.97% din alergeni si tratamentul PPT – Pure Tratment Pet care contine o componenta activa antimicrobiana ce previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata filtrului. In plus, filtrul catalizator cu carbun activ absoarbe alergenii si agentii poluanti.

Pre-filtrul trebuie spalat regulat o data la doua saptamani daca este folosit zilnic 24/24 ore sau mai rar daca nu este folosit atat de intens. Filtrul HEPA trebuie inlocuit la 6-12 luni daca folositi aparatul 24/24 de ore zilnic sau mai rar daca este utilizat cu o frecventa mai redusa. Daca pe senzor s-a depus praf puteti folosi aspiratorul pentru a il indeparta.

Din punct de vedere energetic, aparatul inregistreaza un consum destul de mic intre 14-30 W/h fiind alimentat cu energie provenita de la reteaua de 230 V/50 Hz. Modelul in discutie poate fi folosit pentru incaperi cu suprafata cuprinsa intre 15-34 mp. In plus, presupune un mod de functionare silentios, iar in functie de treapta de putere folosita inregistreaza intre 20 si 45 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 54 cm inaltime, 35 cm latime si 35 cm lungime, avand o greutate de 8.2 kg.

Samsung AX34R3020WW/EU review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung AX34R3020WW/EU este un purificator de aer foarte bun dotat cu senzori speciali care pot asigura o functionare autonoma aparatului pentru mentinerea calitatii ridicate a aerului in mod constant. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de produs si sustin ca isi face treaba excelent reusind in scurt timp sa elimine impuritatile din aer si sa ofere un aer mai curat. Acest lucru l-au simtit si cei care sufereau de alergii respiratorii sau chiar astm. Sunt de parere ca a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Samsung AX34R3020WW/EU

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Pre-filtru, Filtru HEPA, Filtru carbon activ
  • Senzor de praf si senzor de miros
  • Mod automat, Mod noapte
  • Indicator calitate aer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *