Purificator de aer Dyson Pure Cool™ Link TP04 | Review si Recomandari

0
(0)

Dyson Pure Cool™ Link TP04 este un purificator de aer ultra-performant capabil sa asigure o calitate superioara a aerului pentru un mediu cat mai curat si sanatos. Poate fi o alegere inspirata, insa mai multe detalii vom dezbate pe larg in continuare.

Purificatorul de aer Dyson Pure Cool™ Link TP04 este un model de sine statator, dotat cu senzori si tehnologii avansate care monitorizeaza calitatae aerului din locuinta si raorteaza in timp real informatia prin intermediul display-ului inteligent de tip LCD. In plus, puteti consulta cu ajutorul telecomenzii istoricul, componentii organici volatili, nivelul de nitrogen si alte informatii utile.

Totodata, este prevazut si cu sistem de filtrare inteligenta cu HEPA 360° si carbon activ ce au capacitatea de a retine particulele de praf, poluare, polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii, neutralizand inclusiv gazele si mirosurile neplacute. Reuseste sa purifice in proportie de 99.95% dintre particulele poluante din casa. Mai mult decat atat, filtrul poate fi schimbat foarte usor, iar in momentul in care trebuie inlocuit, veti primi notificari automat pe ecranul aparatului.

Gratie tehnologiei Air Multiplier schimba si recircula aerul din casa discret, dar puternic, inregistrand 361 litri de aer pe secunda.

Modul de noapte curata aerul eficient pe parcursul noptii, timp in care aparatul functioneaza silentios pentru a nu va perturba somnul. In plus, ecranul va fi slab iluminat pentru un somn cat mai linistit.

Fluxul de aer curatat este eliberat prin partea din spate a aerului, astfel incat aparatul sa nu creeze efect de racire. In plus, unghiul de oscilatie poate fi configurat de la 45 de grade pana la 350 de grade pentru o distribuire cat mai uniforma in incapere. Telecomanda magnetica din dotare face ca aparatul sa fie controlat cu usurinta si de la distanta.

Purificatorul de aer Dyson Pure Cool™ Link TP04 este prevazut cu putere de 40 W si pune la dispozitie 10 trepte de viteza.Beneficiaza de Bluetooth si Wi-fi ceea ce permite controlarea aparatului chiar si de pe telefonul mobil. In plus, ofera un design elegant ce se integreaza excelent in orice decor, iar datorita dimensiunilor reduse de 105.4 cm inlatime, 11.7 cm latime si 20.6 cm lungime, nu va ocupa mult spatiu de depozitare. Greutatea de doar 4.94 kg il face sa fie foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dyson Pure Cool™ Link TP04 poate fi o alegere foarte buna in materie de purificatoare de aer, fiind dotat cu tehnologii avansate care vor spori performantele aparatului pentru o calitate cat mai buna a aerului. Cumparatorii sunt extrem de incantati de produs si pot confirma ca nivelul calitatii aerului a crescut considerabill, precum si calitatea somnului s-a imbunatatit. Acest lucru este confirmat si de cei care se confrunta cu diverse forme de alergii.Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dyson Pure Cool™ Link TP04

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Filtru HEPA, carbon
  • Bluetooth, Wi-fi
  • Tehnologie Air Multiplier
  • Mod noapte, unghi de osciilatie

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *