Purificator de aer Philips AC3854/50, CADR 500 m3/h Review si Pareri pertinente

Purificator de aer Philips AC3854/50, CADR 500 m3/h
0
(0)

Calitatea aerului si nivelul de polare constituie o problema de actualitate tot mai dezbatuta, iar in marile orase, din pacate, nu s-a putut gasi o solutie in acest sens. De aceea, a ramas la latitudinea oamenilor sa isi asigure o calitate a aerului imbunatatita in confortul propriului camin, apeland la solutii ingenioase cum sunt purificatoarele de aer. Un model performant ce vine la pachet cu o eficienta pe masura este purificatorul de aer Philips AC3854/50 despre care am ales sa discutam astazi.

Purificatorul de aer Philips AC3854/50 este un produs de sine statator care poate fi folosit in orice incapere, transportarea lui fiind destul de facila avand in vedere ca greutatea acestuia este de 9.4 kg. Aparatul dipsune de filtru HEPA 3 in 1 Nano Protect ce are capacitatea de a indeparta particulele de 100 de ori mai mici decat un filtru HEPA standard. Senzorii inteligenti alaturi de filtrul HEPA Nano Protect detecteaza si capteaza particule de 0.003 microni. Filtrarea aerului se realizeaza in trei etape, fiindca sistemul de filtrare dispune de mai multe filtre: pre-filtrul care aare capacitatea de a retine particulele mari, praful si parul provenit de la animalele de companie, filtru de carbon activ care retine  mirosurile si compusii organici volatili si filtru HEPA care elimina chiar si particulele microscopice, precum polenul, acarienii, sporii, mucegaiul, fungii, virusurile si asa mai departe. Acest sistem de filtrare performant este eficient chiar si pentru persoanele care se confrunta cu anumite alergii sau chiar pentru persoanele diagnosticate cu astm.

Gratie senzorului peprformant de particule si gaze, purificatorul scaneaza aerul de pana la 1000 de ori pe secunda, monitorizand calitatea acestuia. In plus, indicatorul LED colorata amplasat in partea superioara la nivelul panoului de control va va informa cu privire la nivelul calitatii aerului. Astfel, culoarea albastra presupune o calitate buna a aerulu, cea mov medie, iar cea rosie o calitate slaba. In plus, pe display mai puteti gasi indicator al nivelului de particule PM2.5 masurat in g/mc, indicator de alergeni IAI – valoare masurata de la 1 la 12, indicator pentru compusi organici volatili – valoare masurata pe o scara de la 1 la 4.

Philips AC3854/50 review

Mai mult decat atat, Philips AC3854/50 pune la dispozitie mai multe moduri de functionare: modul automat presupune functionarea independenta a aparatului, adaptand constant modul de functionare la situatia inregistratata de senzori, modul turbo presupune functionarea aparatului la putere m axima, iar modul noapte implica o viteza mai mica a ventilatorului, ceea ce va reduce nivelul de zgomot. In plus, lumina de la nivelul afisajului va deveni foarte slaba pentru a nu va perturba somnul.

Partea si mai interesanta este ca produsul beneficiaza si de tehnologie Wi-fi, ceea ce inseamna ca prin intermediul aplicatiei mobile il veti putea controla de pe smartphone. Practic, puteti fi la curent si de la distanta cu privire la nivelul calitatii aerului din casa, veti putea realiza setarile dorite, iar pe de alta parte, puteti verifica si starea filtrelor din dotare fiindca ne intereseaza sa fie intr-o stare buna de functionare pentru a nu altera performantele aparatului.

In principiu, Philips AC3854/50 este recomandat pentru suprafete de pana la 60 mp, flexul de aer inregistrat fiind de maxim 500 mc/h. Totodata, masoara 71.8 cm inaltime, 31 cm latime si 31 cm lungime.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificator de aer Philips AC3854/50 este un model eficient pe care il puteti lua in considerare cu toata increderea, oferind performante superioare. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca isi face treaba impecabil. De asemenea, au mai afirmat faptul ca implica un mod de funcitonare silentios, arata bine, iar aparatul raspunde prompt la comenzile realziate din aplicatia mobila. Sunt de parere ca au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC3854/50

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Potrivit si pentru suprafete mari
  • Senzori avansati pentru calitatea aerului
  • Sistem de filtare performant in trei etape
  • Tehnologia Wi-fi, controlat prin aplicatia mobila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *