Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h | Review si Pareri utile

0
(0)

Calitatea aerului in locuinta poate fi imbunatatita daca apelati la produse performante capabile sa asigure un mediu prielnic voua si intregii familii. Un purificator de aer bun este si modelul Tesla TAPA6 despre care am ales sa discutam astazi pe larg pentru a vedea daca este cea mai buna optiune pentru nevoile voastre.

Purificatorul Tesla TAPA6 dispune de o raza de actiune de pana la 36 mp, asigurand un aer mai curat si mai sanatos. Calitatea aerului poate fi verificata si cu ajutorul LED-urilor color implementate, astfel ca albastru inseamna o calitate foarte buna a aerului, verde o calitate buna, galben o calitate slaba si rosu o calitate foarte slaba. Caliatea aerului din incapere este determinata cu ajutorul senzorilor inteligenti implementati la nivelul aparatului, iar pe baza valorilor obtinute se vor colora si LED-urile din dotare.

Tesla TAPA6 review

Modelul in discutie poate atinge un debit de 300 mc pe ora, ceea ce inseamna ca este capabil sa elimine substantele nocive din aer intr-un timp foarte scurt. Totodata, integreaza filtrul cu carbune activ HEPA care are capacitatea de a elimina pana la 99.95% din particulele poluante, bacterii, particule fine de praf, polen si asa mai departe.

De asemenea, purificatorul Tesla este prevazut cu functia timer ce permite presetarea activitatii sale, iar modul sleep este util atunci cand doriti sa adormiti cu aparatul pornit fara a va deranja fonic. In plus, luminile de la nivelul display-ului vor avea o intensitate redusa.

O alta functie interesanta este cea Wi-fi ce face posibila conectarea telefonului la aparat pentru a il putea controla direct din aplicatie. Mai mut decat atat, prin intermediul aplicatiei puteti verifica in permanenta calitatea aerului din locuinta, dar si momentul in care filtrul de aer trebuie schimbat. Aparatul prezinta trei trepte de viteza, iar pe cea mai puternica inregistreaza 67 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 57 cm inaltime, 38.5 cm latime si 25 cm lungime, avand o greutate de 6.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Tesla TAPA6 este un model care se descurca foarte bine dotat cu tehnologii si functii moderne pentru a face fata si situatiilor critice. Cumparatorii actuali s-au aratat foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza impecabil. A reusit sa imbunatateasca nivelul calitatii aerului intr-un timp destul de scurt, iar functiile din dotare sunt foarte utile. Il recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla TAPA6

9.9

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Filtru HEPA
 • Senzor calitate aer
 • Wi-fi
 • Timer

Contra

 • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h | Review si Pareri utile

 1. Salut.
  Din cate inteleg, acest aparat are si functie de umidificare. De ce nu scrie nimic despre aceasta functie? La Philips am vazut ca e specificat si faptul ca are dunctie de umodificare la modelul 2 in 1.

  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *