Purificator Tesla TAPA3 | Review si Recomandari

0
(0)

Calitatea aerului din locuinta este esentiala pentru sanatatea noastra si a celor dragi, cu atat mai mult daca unul din membrii familiei sufera de anumite afectiuni respiratorii. Este de datoria noastra sa asiguram celor apropiati un mediu mai curat si mai sanatos, iar un aparat foarte eficient in acest sens este purificatorul Tesla TAPA3 despre care vom discut pe larg in materialul pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Tesla TAPA3 este un produs potrivit pentru suprafete de pana la 22 mp, insa poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul. Cu ajutorul LED-urilor din dotare, va puteti da seama mai usor de nivelul calitatii aerului din locuinta. Astfel, culoarea albastra a LED-urilor reprezinta o calitate foarte buna, culoarea verde o calitate buna, culoarea galbena o calitate slaba, iar culoarea rosie o calitate foarte slaba. Aceste LED-uri isi schimba culoarea pe baz avalorilor folosite pe scara larga a indicelui calitatii aerului – AQI.

Aparatul dispune si de tehnologia Wi-fi care permite controlarea aparatului de la distanta, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu. De asemenea, aplicatia mobila va permite sa realizati setarile dorite, sa verificati calitatea aerului, dar sa si monitorizati starea consumabilelor.

Sistemul de filtrare implementat are capacitatea de a retine particulele nocive din aer, oferind un aer mai curat in locuinta. Acesta consta intr-un filtru HEPA si un filtru de carbon activ, care elimina particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, alergenii, bacteriile si mirosurile neplacute. Fluxul de aer inregistrat este de 200 mc/h.

Purificatorul Tesla TAPA3 este prevazut si cu functia timer ce permite presetarea activitatii sale, mod automat ce face posibila functionarea in regim autonom, precum si sleep mop ce permite functionarea aparatului in timpul noptii, inregistrand un nivel de zgomot redus, pentru a nu va perturba somnul.

Este un aparat foarte practic si util in orice locuinta, ce nu ocupa  mult spatiu, dimensiunile acestuia fiind de 38.5 cm inaltime, 22 cm latime si 22 cm lungime.

Tesla TAPA3 review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Tesla TAPA3 este o solutie buna care te poate ajuta sa imbunatateste nivelul calitatii aerului din locuinta destul de usor. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul isi face treaba eficient, fiind usor de setat, extrage rapid particulele poluante precum si fumul si mirosurile neplacute, iar acest lucru este verificat usor prin intermediul LED-urilor din dotare. Totodata, sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata a carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Tesla TAPA3

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA si Filtru carbon activ
  • LED-uri colorate pentru calitatea aerului
  • Wi-fi
  • Timer, Mod Automat, Mod Noapte

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *