Purificator aer cu umidificator Concept CA3000 | Review si Pareri avizate

0
(0)

Concept CA3000 este un aparat 2 in 1 care are capacitatea de a purifica, dar si de a creste nivelul umiditatii din aer asigurand un mediu mai sanatos. Acest model are capacitatea de a elimina in proportie de 99% bacteriile si praful din aer, neutralizand chiar si mmirosurile neplacute din locuinta.

Purificatorul de aer Concept CA3000 este un aparat compact, usor de folosit, prevazut cu o gama variata de functii pentru o eficienta pe masura. Panoul de control se afla in zona superioara a aparatului oferind o interfata foarte intuitiva. Partea si mai interesanta este ca puteti controla acest purificator si de pe telefonul mobil, ceea ce devine mult mai simplu si mai comod.

Aceasta varianta de purificator este idicata pentru suprafete de pana la 60 mp, debitul de aer fiind de 488 mc/ora. Pune la dispozitie opt trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de necesitate. Este prevazut cu timer reglabil ce permite setarea sa pana la 12 ore, dar si cu un dispozitiv de siguranta. Elimina foarte bine prafull, alergenii, bacteriile, virusurile, mirosurile neplacute si alte substante nocive din aer.

Pentru a putea controla purificatorul direct de pe telefonul mobil, va trebui sa va conectati la wireless si sa descarcati aplicatia mobila care este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Este vorba despre aplicatia Concept Home ce ofera posibilitatea de a opri sau porni aparatul, de a regla intensitatea de lucru si verificarea senzorilor aparatului.Senzorii adaptivi masoara nivelul de poluare si umiditatea din aer, raportand date in timp real.

Pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia, trebuie sa stiti ca aparatul vine la pachet si cu o telecomanda ce va permite controlarea acestuia foarte usoara. Prin intermediul acesteia puteti porni sau opri aparatul, il puteti programa sau regla intensitatea procesului de purificare.

Concept CA3000 este prevazut cu sistem de proiectie a luminii unde fiecare culoare inseamna un nivel diferit al calitatii aerului. Luminile colorate sunt generate de o banda LED la interior ce lumineaza in functie de calitatea aerului detectata in incapere. Culoare verde presupune o calitate buna a aerului, culoarea albastra o calitate moderata, iar culoare galbena si rosie presupun o calitate slaba a aerului.

Modul automat regleaza aparatul in functie de parametri inregistrati de senzorii integrati.Filtrul HEPA este responsaibl pentru eliminarea particulelor nocive de aer oferind un aer mai curat si mai sanatos.Prin intermediul aplicatiei mobile puteti verifica starea filtrului si momentul in care acesta trebuie schimbat.

Asa cum spuneam anterior, aparatul Concept CA3000 include si umidificator ce va va scapa de problema aerului uscat din locuinta. Trebuie doar sa umpleti recipientul acestuia cu apa si sa porniti aparatul. Cu o singura alimentare a acesutia puteti umidifica incaperea timp de 54 de ore.

Aparatul este dotat si cu o lampa UV proiectata pentru a steriliza spatiul de interior eliminand microbii si virusurile ce pot provoca boli ale tractului respirator. Functia UV-C este des utilizata si in spitale pentru dezinfectaresa spatiilor din cabinete, sali de asteptare ori sali de operatie.

Folosind modul Sleep, puteti porni aparatul si pe timpul noptii fara a va perturba somnul. De asemenea, daca este intuneric, aparatul va porni automat modul Smart sau poate fi setat manual cu ajutorul butonului Sleep. Presupune un mod de functionare silentios, iar luminile de la nivelul display-ului se vor stinge.

Din punct de vedere energetic, Concept CA3000 inregistreaza unc osnum de doar 85 W/h fiind necesara alimentarea la reteaua de 230 V/50 Hz. Dmensiunile produsului sunt de 62 cm inaltime, 40 cm latime si 23 cm lungime.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept CA3000 este o varianta foarte buna de purificator si umidificator, dotat cu functii variate si tehnologii moderne pentru performante cat mai bune. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspriata optand pentru acest produs care isi face treaba cum promite. Este usor de reglat atat din telecomanda, cat si de pe aplicatia mobila, nu ocupa mult spatiu si este foarte silentios. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Concept CA3000

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Control de pe telefon
  • Potrivit si pentru spatii mai mari
  • Timer, Smart, Sleep mode

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *