Purificator aer Concept CA1030 | Review si Recomandari

Concept CA1030 este un purificator de aer interesant ce are capacitatea de imbunatati nivelul calitatii aerului si de a asigura un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Concept CA1030 este un model silentios, portabil si potrivit pentru suprafete de pana la 30 mp. Dispune de trei trepte de purificare a aerului avand o capacitate ce atinge 200 mc/h. Totodata, este prevazut cu timer ce poate fi reglat pana la 8 ore si prezinta un dispozitiv practic pentru blocarea de siguranta.

Este dotat cu sistem de filtrare in patru etape reusind astfel sa elimine pana la 99% din particulele poluante din aer. In acelasi timp, beneficiaza de senzor special pentru masurarea calitatii aerului reglandu-si automat parametrii astfel incat sa asigure cele mai bune conditii. Mai mult decat atat, aparatul poate fi conectat la internet, iar prin intermediul aplicatiei Concept Home care este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS, puteti verifica in timp real calitatea aerului si puteti realiza numaidecat setarile dorite chiar si fara sa fiti prezenti la domiciliu.

Sistemul de filtrare este compus din filtru de praf care capteaza particulele de praf, par, polen, filtru de carbon ce neutralizeaza gazele si substantele toxice, filtru HEPA 13 ce retine chiar si cele mai fine particule poluante si ionizator care creste cantitatea de ioni incarcati negativi in aer.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa iti faci griji, inregistrand cel mult 55 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 51 cm inaltime, 32.5 cm latime si 17.2 cm lungime.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Concept CA1030 este un model bun, prevazut cu senzori inteligenti care au capacitatea de a detecta calitatea aerului. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna optand pentru acest model, reusind sa elimine destul de repede mirosurile neplacute si particulele poluante din aer. De asemenea, considera aplicatia mobila a fi foarte utile, oferindu-le posibilitatea de a il controla si de la distanta. ll recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Concept CA1030

9.8

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • TImer, Senzor particule poluante
  • Sistem de filtrare complex
  • Aplicatie mobila
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *