Purificator de aer Samsung AX40R3030WM/EU | Review si Pareri utile

Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer util in orice locuinta unde exista un nivel de poluare ridicat in aer, reusind sa curate aerul si sa ofere un mediu mai curat si mai sanatos. Daca este sau nu o varianta inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Samsung AX40R3030WM/EU include o unitate de centrifugare a aerului ce permite extragerea si dispersarea aerului pe toata suprafata in spatiul unde este asezat. Din punct de vedere a constructiei, modelul in discutie ajuta la economisirea spatiului putand fi amplasat oriunde in camera.

Totodata, modelul in discutie este prevazut cu tehnoloiga Air Sensing Light ce lumineaza camera cu o lumina blanda. In plus, pentru a il muta mai usor dintr-o camera in alta, este prevazut cu maner ergonomic.

Samsung AX40R3030WM/EU a casctigat premiul IF Design Award in 2017 in cadrul uneie gale – Good Design Awards. Astfel, produsul reuseste sa atinga noi standarde in ceea ce priveste confortul, dar si eficienta energetica din industria HVAC-R.

Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional, beneficiind de un orificiu tip grila amplasat in partea superioara a unitatii distribuind aerul curat in incapere. Panoul de control se afla tot in zona superioara si este prevazut cu un buton tactil de pornire/oprire si un buton tactil cu functia de ventilare. De asemenea, acesta permite setarea modului de funcitonare, viteza ventilatorului beneficiind in acest sens de trei trepte. Puteti alege modul de funcitonare in regim de noapte cu vitieza de ventilare mai scazuta sau in regim auto pentru confort in orice moment.

Functia de blocare pentru aer sanantos si alerta permite oprirea aparatului cand senzorul sesizeaza ca aerul din camera a fost purificat semnalizand si printr-un semnal sonor. Viteza de ventilare si programare de funtionare este semnalizata si prin LED-uri speciale. Functia Child Lock presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul.

Purificatorul de aer Samsung AX40R3030WM/EU este prevazut cu senzor performant de tip PM2.5, VOC & Light transmitand constant date privind conditiile din camera referitoare la calitatea aerului si a luminii, ajustandu-si parametrii in functie de nevoi. Totodata, tehnologia Feedback ofera posibilitatea de a vizualiza date numerice in timp real pe display-ul aparatului. In plus, prin intermediul LED-urilor colorate puteti verifica nivelul calitatii aerului din casa, astfel ca albastru inseamna o calitate excelenta, iar rosu calitate slaba. Debitul de aer inregistrat este de maxim 311 mc/h.

Modelul in discutie este prevazut cu sistem de filtrare 2 in 1 ce permite filtrarea in trei etape fiind format din: pre-filtru de praf, filtru HEPA H13, unul dintre cele mai eficiente modele disponibile de pe piata ce indeparteaza papna la 99.97% dintre alergeni. In plus, suprafata de filtare prezinta tratament PPT ce contine o componenta activa antimicrobiana pentru prevenirea dezvoltarii bacteriilor ce provoaca aparitia mucegaiului si mirosurilor neplacute. Filtrul cu carbune activ asigura o mai buna absorbtie si neutralizarea fumului si gazelor.

Pre-filtrul de praf trebuie curatat o data la doua saptamani daca este folosit continuu aparatul. FIltru HEPA si cel de carbune activ intre 6 si 12 luni in functie de frecventa folosirii aparatului.

Din punct de vedere energetic, aparatul inregistreaza un consum de cel mult 40 W/h fiind alimentat la reteaua de 230 V/50 Hz. Este potrivit pentru spatii de pana la 40 mp. In ceea ce priveste zgomotul produs, in functie de treapta de putere inregistreaza intre 20 si 48 dB. Dimensiunile produsului sunt de 64 cm inaltime, 35 cm latime si 35 cm lungime avand o greutate de 9.2 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer performant ce reuseste sa asigure o calitate mult mai buna a aerului in timp util. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si declara ca isi face treaba eficient, iar ceea ce i-a incantat foarte mult la acest model se refera si la usurinta cu care au putut gasi filtre noi de cumparat. De asemenea, este silentios, usor de setat si foarte usor de mutat dintr-o camera in alta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Samsung AX40R3030WM/EU

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori avansati
  • Sistem de filtrare performant
  • Usor de transportat
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *