Purificator de aer Philips AC0830/10 | Review si Recomandari

0
(0)

Philips AC0830/10 este un purificator de aer modern ce are capacitatea de a elimina particulele nocive din aer asigurand astfel un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai  multe informatii utile.

Purificatorul de aer Philips AC0830/10 este un dispozitiv mic, dar eficient care poata garanta o calitate superioara a aerului. Poate face fata in incaperi cu suprafata de pana la 49 mp si este prevazut cu doua trepte de viteza. Fluxul de aer inreigstrat este de 190 mc/h. Una dintre tehnologiile inovative din dotare este Aera Sense care detecteaza nivelul calitatii aerului adaptandu-si modul de functionare in raport cu conditiile date, transmitand constant feedback pe display. Totodata, este prevazut si cu patru indicatori de culori diferite ce afiseaza nivelul calitatii aerului.

Modelul in discutie poate fi setat pentru a functiona in mod automat astfel incat calitatea aerului sa fie constanta. Totodata, daca este necesara utilizarea aparatului si pe timpul noptii, trebuie sa stiti ca dispune si de mop noapte ce asigura un mod de functionare silentios, pentru a nu va perturba somnul. Pe de alta parte, modul turbo presupun un mod de functionare intens pentru a elimina cat mai rapid particulele nocive din aer.

Purificatorul Philips este echipat cu sistem de filtare performant compus din filtru HEPA si filtru de carbon activ ce asigura o prufiicare completa a aerului. Astfel va putea indeparta foarte bine atat particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, neutralizeaza chiar si mirosurile neplacute. Durata de viata a filtrului este 12 luni, insa aceasta poate varia si in functie de modul in care este folosit aparatul.

Pentru o buna functionare a aparatului, se recomanda curatarea senzorului de calitate a aerului la aproximativ doua luni. Daca purificatorul este folosit intr-un mediu cu mult praf s-ar putea sa fie nevoie de curatarea mai frecventa. Totodata, este necesara si stergerea periodica a filtrului folosind o carpa moale si umeda.

Dimensiunile produsului sunt de 36.7 cm inaltime, 25 cm latime si 25 cm lungime, avand o gruetate de 2.4 kg.

Philips AC0830/10 review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC0830/10 este un aparat mic si practic, care poate face fata conditiilor mai putin prielnice, asigurand o calitate excelenta a aerului. Cumparatorii sunt multumiti de aparat pe care il folosesc prin rotatie in mai multe camere si considera ca este un dispozitiv indispensabil in special pentru cei care se confrunta cu alergii respiratorii sau chiar cu astm. Este usor de setat, isi face treaba eficient si reprezinta o alternativa excelenta in oirce locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC0830/10

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.6/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie Aera Sense
  • Mod noapte, mod automat, mod turbo
  • Mic si usor de transportat
  • Filtru HEPA si Carbon activ

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *