Purificator Philips AC0819/10, CADR 190 mc/h | Review si Pareri utile

0
(0)

Philips AC0819/10 este un purificator de aer performant care are capacitatea de a curata eficient si rapid aerul de alergeni si alte particule nocive care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Este foarte practic si usor de folosit, putand fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Purificatorul Philips AC0819/10 este un model potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 49 mp, atingand un flux de aer de pana la 190 mc/h. Este prevazut cu sistem de filtrare avansat ce filtreaza in doua straturi – HEPA Nano protect si prefiltru ce capteaza in proportie de 99.5% din particulele foarte fine precum bacteiri, polen, praf, par de animale, gaze si alte substante poluante. De asemenea, capteaza aerosolii inclusiv pe cei care contin virusuri respiratorii.

In acelasi timp, este dotat si cu senzori inteligenti pentru o purificare excelenta, scanand aerul de pana la 1000 ori pe secunda pentru a detecta chiar si cele mai fine particule. Raporteaza nivelul calitatii aerului in timp real si selecteaza automat turatia potrivita, in modul automat. Modul nocturn asigura o functionare ultra-silentioasa aparatului, iar luminile afisajului sunt estompate pentru a va asigura un soomn linistit. Modul turbo este indicat pentru situatii in care calitatea aerului este foarte slaba, iar aerul extrem de poluat.

Un alt avantaj al acestui model se refera la consumul reduse de energie, functionand la o putere maxima de 20 W echivalentul unui bec standard.

Totodata, senzorii inteligenti au capacitatea de a determina cu precizie durata de viata a filtrului in functie de nivelul de poluare si durata de functionare. Veti fi notificati in momentul in care filtrul trebuie inlocuit.

Dimensiunile aparatului sunt de 36.7 cm inaltime, 25 cm latime si 25 cm lungime, avand o greutate de 2.4 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC0819/10 este o varianta buna de purificator care reuseste sa faca fata cu succes conditiilor nefavorabile, readucand confortul in locuinta ta. Cumparatorii sunt incantati de aparat si sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata pentru nevoile sale. Folosesc frecvent aparatul si sustin ca isi face treaba ireprosabil fiind o adevarata necesitate mai ales in zonele foarte poluate. Beneficiile sale au fost resimtite si in cazul celor care se confrunta cu alergii respiratorii sau chiar astm. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC0819/10

9.8

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori performanti
  • Mod automat, mod noapte si mod turbo
  • Sistem de filtrare performant
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *