Purificator Philips AC2889/10, CADR 333 mc/h | Review si Recomandari

Philips AC2889/10 este un purificator de aer bun care promite sa vina in ajutorul vostru si sa ofere o calitate imbunatatita a aerului. Ventileaza si purifica aerul din camera, oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Daca este cea mai buna solutie si pentru locuinta voastra ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Purificatorul de aer Philips AC2889/10 include o unitate de centrifugare a aerului permitand dispersarea aerului pe toata suprafata incaperii. Din punct de vedere al constructiei, ajuta la economisirea spatiului putand fi amplasat in orice colt din camera. Prezinta o carcasa din plastic ABS si o baza de sprijin dreptunghiulara, incadrandu-se cu usurinta in orice decor.

Fluxul de aer generat este multi-directional, beneficiind de un orificiu tip grila amplasat in partea superioara a unitatii ce distribuie aerul curat in camera.

Panoul de control se afla in zona superioara ce este prevazut cu buton tactil On/Off si un buton tactil cu functia de ventilare. Dispune de doua moduri de afisare – afisaj IAI ce arata indicele alergenilor din interior si afisaj PM 2,5. Puteti seta intensitatea si viteza ventilatorului. Optand pentru modul manual puteti regla cinci intensitati de viteza: turbo, normal, natural, redus si sleep. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe maxim 12 ore. Mai mult decat atat, prin intermediul panoului LEd puteti monitoriza si durata de viata a filtrului pentru a asigura performante constante in timp.

Tehnologia Feedback permite vizualizarea calitatii aerului din camera. Afiseaza in timp real indicele IAI si suplimentar putem vedea si printr-un inel colorat LED calitatea aerului.Afisajul numeric este cuprins intre 1 si 12, 1 reprezentand o calitate excelenta a aerului, iar 12 indica un grad ridicat de poluare. Totodata, culoarea albastra a LED-ului semnifica o calitate excelenta a aerului, iar culoarea rosie indica o calitate slaba.

Philips AC2889/10 ofera posibilitatea de a va conecta prin intermediul aplicatiei Air Matters la aparat direct cu telefonul mobil sau tableta. Astfel, veti putea porni aparatul, schimba turatia ventilatorului ori monitoriza durata de viata a filtrului. Aplicatia ofera date referitoare la nivelul calitatii aerului si trimite recomandari pentru o buna gestionare a aparatului.

Gratie senzorului performant PM 2,5, trasmite constant date referitoare la calitatea aerului din camera oferind astfel o imagine de ansamblu. De asemenea, beneficiaza si de un senzor profesional Aero Sense ce detecteaza chiar si cele mai usoare modificari ale calitatii aerului. Pe baza analizei facute, aparatul va regla automat viteza ventilatorului pentru ca aerul sa ramana curat tot timpul.

Modul Allergen detecteaza si indeparteaza parful si polenul. Modul nocturn scade intensitatea semnalizarilor luminoase, dar si viteza ventilatorului. Cu functia de ventilatie, aparatul ventileaza aerul din incapere in trei trepte cu o viteza maxima de 8 m/s si cu un debit maxim de 270 mc/h.

Purificatorul Philips AC2889/10 este echipat cu un pre-filtru de praf si un filtru HEPA care reprezinta unul dintre cele mai eficiente filtre de pe piata, indepartand in proportie de 99.97% dintre alergeni cu dimensiuni de pana la 0.3 microni. Filtrul True HEPA Nano Protect Seria 3 cu filtrul Nano Protect carbon activ indeparteaza praful, polenul, fumul, sporii de mucegai, bacteriile etc.

Aparatul presupune si un consum foarte mic, inregistrand cel mult 56 W/h. Este destinat spatiilor inchise de la minim 20 mp pana la maxim 39 mp. Dimensiunile acestuia sunt de 55.8 cm inaltime, 24 cm latime si 35.9 cm inaltime, avand o greutate de 7.7 kg.

Philips AC2889/10 review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Philips AC2889/10 poate fi o varianta inspirata pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta fiind pratic si usor de folosit. Cumparatorii sunt incantati de aparat si sustin ca isi face treaba foarte bine, este silentios, usor de contrlat si de pe telefonul mobil, iar aerul din locuinta este mult mai curat. De asemenea, il pot muta cu usurinta dintr-o camera in alta pentru a il folosi in mai multe incaperi. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Philips AC2889/10

9.9

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori avansati
  • Sistem de filtrare performant
  • Mod nocturn, alergen, automat
  • Poate fi controlat de pe smartphone/tableta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *