Purificator de aer Philips AC1215/10, CADR 270m3/ora | Review si Pareri obiective

0
(0)

Philips AC1215/10 este un purificator de aer performant dotat cu senzori avansati si tehnologii moderne pentru a asigura o calitate superioara a aerului. Este un dispozitiv foarte eficient pregatit sa purifice complet aerul si sa asigure un mediu mai curat si sanatos pentru intreaga familie.

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este un model inovativ dotat cu tehnologia Vitashield IPS ce asigura niveluri mai ridicate de aer proaspat de pana la 270 mc/h, putand indeparta eficient chiar si particule poluante foarte fine. Mai mult decat atat, are capacitatea de a filtra si gazele nocive cum ar fi formaldehida si TVOC.

Cu ajutorul LED-urilor color de pe display veti putea monitoriza mai usor calitatea aerului. Astfel, culoarea albastra inseamna o calitate excelenta a aerului, in timp ce rosu inseamna un grad de poluare ridicat. In mometul in care filtrul necesita inlocuire, sezorul special va va semnala.

Philips AC1215/10 este un model ce poate face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 63 mp. Prezinta o putere maxima de 50 W si un flu de aer de 270 mc/h. Pentru utilizarea confortabila si in timpul somnului, a fost prevazut cu mod de functionare noapte care asigura un mod de operare silentios. In plus, functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Dimensiunile produsului sunt de 54.1 cm inaltime, 32.5 cm latime si 21.1 cm lungime.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este un model dotat cu senzori si tehnologii avansate ce reuseste sa imbunatatesca intr-un timp destul de scurt calitatea aerului din locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta aparatului si declara ca este un purificator inteligent, usor de folosit pe care il pot transporta cu usurinta pentru a il folosi  in mai multe spatii. Curata excelent aerul si este o solutie eficienta si pentru persoanele cu diverse probleme respiratorii. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC1215/10

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori inteligenti
  • Tehnologie VitaShield
  • Sistem de filtrare performant
  • Compact si usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *