Purificator 2 în 1 Rowenta Eclipse QU5030F0 | Review si Pareri utile

0
(0)

Rowenta Eclipse QU5030F0 este un purificator de aer performant potrivit si pentru incaperi prevazute cu o suprafata mai mare reusind sa elimine impuritatile din aer asigurand un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Dar mai intai va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in discutie.

Purificatorul de aer Rowenta Eclipse QU5030F0 imbina caracteristicile unui purificator si pe cele ale unui ventilator fara elice pentru o filtrare mai eficienta a particulelor fine ce pot pune sanatatea in pericol. Totodata, va poate ajuta sa imbunatatiti calitatea aerului in locuinta gratie functiilor inteligente din dotare.

Aparatul in discutie este echipat cu doua filtre de densitate mare ce capteaza pana la 99.95% dintre particulele nocive din aer, timp in care reimprospateaza aerul. Este o solutie excelenta pentru eliminarea firelor de par provenite de la animalele de companie, particulelor de praf, alergeni si a altor poluanti. Poate face fata cu succes si incaperilor foarte inalte, de pana la 8 metri.

Purificatorul de la Rowenta pune la dispozitie 12 trepte de viteza, dar si doua moduri de functionare dintre care una pentru noapte si cealalta auto, reusind sa realizeze automat toate ajustarile necesare in functie de temperatura din camera. Mai mult decat atat, prezinta si trei unghiuri de degajare a aerului la 30, 60 sau 120 de grade. Mai mult decat atat, este prezenta si functia de pornire intarziata ce permite amanare orei de incepere a activitatii aparatului cu pana la 12 ore.

Rowenta Eclipse QU5030F0 este un model recomandat pentru suprafete de pana la 52 de mp. Fluxul de aer inregistrat atinge 120 mc/h. Totodata, beneficiaza de un design elegant, compact, ce se integreaza foarte bine in orice decor si nu ocupa mult spatiu. In acest sens, prezinta o inaltime de 108 cm si o latime de 25.5 cm. In plus, il puteti controla foarte usor cu telecomanda cu care produsul vine la pachet.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta Eclipse QU5030F0 poate fi o solutie foarte buna pentru cei ce sunt in cautarea unui purificator de aer performant ce face fata si unor suprafete mai mari, asigurand un mediu sanatos pentru intreaga familie. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model care functioneaza excelent. A reusit sa imbunatatesca foarte repede calitatea aerului din locuinta si apreciaza faptul ca este un dispozitiv silentios si usor de setat, in ciuda aspectului sofisticat. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta Eclipse QU5030F0

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Mod noapte, mod automat
  • 12 trepte de viteza
  • Poate face fata unor suprafete mari
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *