Purificator AlecoAir P35PRIME Review si Recomandari

AlecoAir P35PRIME este un purificator de aer eficient care are capacitatea de elimina particulele nocive din aer pentru un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Aparatul ventileaza si purifica aerul creand o atmosfear mai placuta si un emdiu mai curat. In plus, poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul pentru a fi folosit in mai multe incaperi.

Purificatorul de aer AlecoAir P35PRIME include o unitate de centrifugare a aerului ce permite extragerea si dispersarea aerului pe toata suprafata spatiului unde este asezat. Din punct de vedere constructiv a fost special gandit pentru a ne ajuta sa economisim spatiu. Prezinta carcasa din plastic ABS si o baza de sprijin patrulatera cu design modern de culoare alba si finisaj mat ce se incadreaza perfect in orice decor. Fluxul de aer este extras si refulat de ventilator multi-directional, prin parta din fata a acestuia distribuind aerul uniform in toata camera.

Panoul de control se afla in partea superaioara a aparatului si dispune de control digital prin intermediul caruia puteti porni sau opri aparatul, puteti seta modul de functionare, dar si viteza ventilatorului. Modul automat de operare permite cu ajutorul senzorilor sa analizeze calitatea aerului din camera si sa ajusteze automat functionarea aparatului pentru a asigura conditiile optime in locuinta.

AlecoAir P35PRIME review

Functia Timer permite programarea duratei de functionare a aparatului de la o ora pana la 12 ore. Modul silent asigura un regim de functionare silentios putand fi activat si pe timpul noptii.

Modelul in discutie poate fi conectat la Wi-fi astfel ca va putea fi controlat direct de pe telefonul mobil descarcand aplicatia Aleco Air. Astfel veti avea informatii in timp real oriunde va aflati referitoare la nivelul calitatii aerului din locuinta sau chiar puteti porni aparatul de pe telefon.

Functia Smart Diagnosis ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient orice problema de ordin functional aparuta. Puteti monitoriza calitatea aerului si cu ajutorul LEd-urilor de semnalizare de la nivelul panoului de control. In plus, functia Child Lock permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nnu poata deregla aparatul.

Functia de ionizare permite identificarea si purificarea tuturor grupelor de factori alergeni cu care se confruntam zi de zi intr-uns patiu inchis.Mai mult decat atat, purificatorul vine la pachet si cu o telecomanda cu ajutorul caruia puteti realiza toate setarile dorite fara sa fie nevoei sa va mai deplasati pana la unitate.

AlecoAir P35PRIME poate atinge un debit de la 80 mc/h pan ala 320 mc/h. Sistemul de filtrare este compus dintr-un pre-filtru de praf lavabil din aluminiu, un filtru Cold Catalist si un filtru HEPA care are capacitatea de a indeparta pana la 99.97% dintre alergenii din aer cu dimensiuni foarte mici. Filtrul Cold Catalyst Filter retine formaldehide si anume compusi organici volatili si alte gaze toxice. De asemenea, retine si neutralizeaza substantele chimice, gazele, mirosurile, substantele organice volatile si fumul de tigara. Filtrul Nano Protect activ si filtrul True Hepa H13 filtreaza aerul care iese din unitate si retine chiar si cele mai fine particule nocive. In plus, beneficiaza si de tratament PPT – Pure Treatment Pet ce contine o componenta activa antimicrobiana care previne dezvoltarea bacteriilor ce provoaca aparitia mucegaiului si a mirosurilor pe suprafata filtrului.

Pentru mai mult confort actiunea sistemului de filtrare securizat este imbunatatita si de proprietatilor ionilor negativi emisi. Prin generarea ionilor negativi, aparatul ajuta metabolismul celulelor corpului uman imbunatatind vizibil starea de sanatate prin procesul de regenerare.

Din punct de vedere energetic, AlecoAir P35PRIME prezinta un consum de la 5 pana la 80 W/h in functie de treapta de ventilare folosita. Este potrivit pentru spatii cu suprafata maxima de 35 mp, iar nivelul de zgomot produs este cuprins in intervalul 29.4 – 45 dB.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 65 cm inaltime, 19.5 cm latime si 37 cm lungime avand o greutate de 8 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

AlecoAir P35PRIME este un purificator de aer eficient dotat cu sistem de filtrare performant si functii moderne asigurand o calitate imbunatatia a aerului. Clientii sustin ca este un aparat foarte bun, care se descurca fara probleme reusind sa elimine alergenii si particulele nocive din aer foarte rapid. Multi dintre ei sufereau de alergii respiratorii si pot confirma cu certitudine eficienta acestui aparat, intrucat problemele s-au ameliorat considerabil. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: AlecoAir P35PRIME

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtare performant
  • Functie Ei-fi
  • Telecomanda
  • Eficienta energetica

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *